Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám így nevelt. Mit kéne...

Anyám így nevelt. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Kiskoromtól kezdve azt mondta nekem sokszor, hogy ne menjek férjez és gyereket se szüljek. Ezt úgy naponta 1x elmondta.

20 éves vagyok, túl vagyok egy 2 éves kapcsolaton, aminek azért lett vége, mert én sok egyedüllétre vágytam. Irtózom a gyerekektől, nem bízok a férfiakban.

Kiskoromtól ezt hallgattam, hogyan változtassak a gondolkodásomon?

2014. ápr. 18. 18:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Már nem befolyásolhat senki. Akkor miért nem hallgatsz önmagadra?
2014. ápr. 18. 18:23
 2/26 A kérdező kommentje:
Mert gyűlölöm a gyerekeket és férjhez sem akarok menni. Nem tudok senkit olyan közel engedni magamhoz, hogy gondoljak házasságra egyáltalán.
2014. ápr. 18. 18:25
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

attól, hogy mondogatnak neked valamit, még van önálló akaratod, nem?

Mondogathatja nekem bárki naponta, hogy könyvelő leszel, ha én nem akarom...

2014. ápr. 18. 18:25
 4/26 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy ez így nem normális. Most nincs senkim, néha eszembe jut, hogy szeretnék férjet, gyereket... De aztán szinte hallom anyám szavait, hogy soha ne menjek férjhez és még véletlenül se szüljek.
2014. ápr. 18. 18:26
 5/26 A kérdező kommentje:
Tudod, ha kiskorod óta mondogatnak neked valamit folyamatosan, az beleépül az agyadba..
2014. ápr. 18. 18:26
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Pszichológuson gondolkodtál már?
2014. ápr. 18. 18:30
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem. Az a gond, hogy tanultam pszichológiát, így esetleg félrevezetném.
2014. ápr. 18. 18:30
 8/26 anonim válasza:
90%
En megertelek. Velem ugyan ez volt van, csak en akaratom ellenere is anyamra hasonlitok, es sok szokasat felvettem gondolkodasat. Pont amik a legjobban zavartak. Hat nem hiszem h ezen tudsz valtoztatni, ha ugy erzed szeretnel csaladot, v hianyzik vmi az eletedbol akkor tudni fogod mi
2014. ápr. 18. 18:32
 9/26 anonim ***** válasza:
47%

Most ezen mi nem tudunk segíteni. Sajna pszichológus tud csak.

Esetleg ha tényleg érzed a szíved mélyén, hogy ez anyád befolyása, biztos nem a saját érzéseid, akkor nézz cukibabás videókat. Próbáld nem hallani anyukád szövegét, próbálj csak a videóra koncentrálni.

Sajnálom ennyi ötletem volt, de inkább menj pszichológushoz.

2014. ápr. 18. 18:33
 10/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem cukik nekem a babák :( Még az unokatesóm se..
2014. ápr. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!