A 18 éves lányom beállított egy kutyával, annak ellenére, hogy megtiltottunk neki még egy kutyát. Most mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
A lányom nemrég lett 18 éves és előtte kicsivel elkezdte mondogatni, hogy mi lenne, ha venne egy border collie-t. Mivel a családnak már van 2 kutyája és valljuk be, velük is lehetne foglalkozni, mondtuk neki, hogy kizárt, hogy ide hozzon egy kutyát. Ennek ellenére tegnap beállított egy kölyökkutyával, mondván, hogy szánja-bántja, de neki kellett egy saját, akit trenírozhat, terelhet vele, stb. Meg lett mondva neki régebben, hogy "ha ide hozol mégegy kutyát, vele együtt ki leszel rakva", de most nem tudok mit csinálni. Ordítottam vele egy sort, de ki azért mégsem rakhatom. Mit kellene tennem? Tűrnöm, hogy fittyet hányt a tiltásra?2014. márc. 27. 19:26
2/35 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy elpateroltatom, de egyrészt nem a kutya hibája, másrészt nem az én nevemen van a kutya, a lányom tulajdona.
2014. márc. 27. 19:29
3/35 anonim válasza:
Visszavinnem a kutyát, ahol vette. Ha nem mondja meg, akkor mond meg neki, hogy csomagolhat és ma a híd alatt alszik az új kutyával. Ha ezt most hagyod, a fejedre fog tojni
4/35 piriiiiii válasza:
Szerintem hagyd, hogy foglalkozzon vele, de a saját pénzén, a saját idejében, a saját energiájával. Kizárólag ő etesse, ő foglalkozzon vele, elvégre az övé, nektek ne legyen semmi közötök hozzá.
5/35 anonim válasza:
Hat akkor a draga gyermek innentol fogva a kutya minden koltseget allja
6/35 anonim válasza:
Választás elé állítanám, visszaviszi a kutyát oda ahonnan hozta vagy elajándékozod, rosszabb esetben menhelyre adod.
Nem vagyok a menhely híve, sajnos nem szegény kutyus tehet a helyzetről és így csak ő húzza a rövidebbet. Ezért lehetőleg ajándékozd el valakinek, ha nem viszi vissza oda ahonnan hozta.
7/35 A kérdező kommentje:
Jogilag nem tehetem meg, hogy elviszem a kutyát, mivel nem az enyém.
2014. márc. 27. 19:34
8/35 A kérdező kommentje:
Egyébként a költségeket amúgy is ő állná, nincs vele problémája.
2014. márc. 27. 19:34
9/35 anonim válasza:
En azert mondanam h pakoljon. Jo o fizeti stb de sz.art arra amit mondtal. Majd ha ejjel lofral a varosban, rajon
10/35 anonim válasza:
Menhelyre ne add!! Inkább keress neki gazdát, de menhelyre NE!!!!!!!
És mért nem kaphat a lányod egy esélyt, hogy foglalkozzon vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!