Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 18 éves lányom beállított...

A 18 éves lányom beállított egy kutyával, annak ellenére, hogy megtiltottunk neki még egy kutyát. Most mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
A lányom nemrég lett 18 éves és előtte kicsivel elkezdte mondogatni, hogy mi lenne, ha venne egy border collie-t. Mivel a családnak már van 2 kutyája és valljuk be, velük is lehetne foglalkozni, mondtuk neki, hogy kizárt, hogy ide hozzon egy kutyát. Ennek ellenére tegnap beállított egy kölyökkutyával, mondván, hogy szánja-bántja, de neki kellett egy saját, akit trenírozhat, terelhet vele, stb. Meg lett mondva neki régebben, hogy "ha ide hozol mégegy kutyát, vele együtt ki leszel rakva", de most nem tudok mit csinálni. Ordítottam vele egy sort, de ki azért mégsem rakhatom. Mit kellene tennem? Tűrnöm, hogy fittyet hányt a tiltásra?
2014. márc. 27. 19:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy írta már valaki. AHol elfér két kutya, ott egy harmadik is. A kérdező hozzászólásaiból látszik, hogy szereti az állatokat és megfelelően gondoskodik róluk. A lánya ezt látta, örökölte. Nem csinálnék patáliát, ha csak ennyi a gond a lánnyal. Valahol meg tudom érteni, én is kutya bolond vagyok.
2014. márc. 28. 15:07
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kérdező, miért fáj, ha a lányod boldog. Én apám is ilyen volt, gyűlöltem is...
2014. márc. 28. 18:19
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Sokan nem ertik a lenyeget: nem fogadott szot. Ezt pedig nem lehet hagyni.

En se hagynam. Olyannal nem fenyegetnem amit nem fogok megtenni, mert ez zsakutca, sajat magad romboltad le a tekintelyedet. Nem kellett volna azt mondani hogy kirakod vele egyutt, csak annyit hogy nem jarulsz hozza.

Amig nalad lakik, addig azt csinalja amit mondasz, ha nem tetszik lehet elkoltozni es a sajat labara allni.

Mas kerdes hogy en nem mondtam volna igy kerekperec hogy nem, eloszor megbeszeltem volna vele miert szeretne, meghallgattam volna, aztan utana magyaraztam volna el, hogy miert nem.

Egyebkent megteheted meg azt, hogy elajandekozod a masik ket kutyat, abol erezne hogy errol o tehet.

Tovabba en azt csinalnam hogy nem szolok hozza tobbet. Levegonek neznem. Hiaba nem fogok beszelni, aki nem hallgat meg, azzal nem allok szoba. Elobb utobb eszrevenne magat.

2014. ápr. 1. 10:19
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam végig a komenteket:de én azt javaslom SZERESD ETESD ,lécci:)
2014. ápr. 2. 20:55
 35/35 anonim ***** válasza:

"Egyebkent megteheted meg azt, hogy elajandekozod a masik ket kutyat,"

Na persze!

2014. ápr. 2. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!