A 18 éves lányom beállított egy kutyával, annak ellenére, hogy megtiltottunk neki még egy kutyát. Most mit kellene tennem?
Semmi esetre sem viszem a kutyát sehova!
Nem azzal van a baj, hogy esetlen nem foglalkozna vele, hanem hogy magasról tett rá, hogy nem hozhat ide kutyát.
Ha ez megnyugtat, az én szüleim is ezt mondták, hogy nem lehet kutyánk, mert 1 már volt.
Azóta már 2-t hoztam haza. Nem vágtak ki vele, de imádom őket. És rájuk költöm mindenem.
Minden reggel korán kelek, este is sétálunk (mind3ommal), nincs kedvem/időm alkoholra, cigire vagy drogra költeni.
Mióta saját kutyám van (legidősebb nővéremé), azóta jobb a kapcsolatom a szüleimmel. És a szüleim is imádják mindhármat, és semmi pénzért nem adnák oda...
Kedves válaszolók van fogalmatok a kutyaváráslásról? Ha a gyerek terelni meg trenírozni akar a kutyával, akkor valószínűleg törzskönyves! Egy törzskönyves kutyát nem lehet csak úgy elajándékozni, meg menhelyre adni! Ezekkel szabályos szerződés meg minden anyámkínja jár...
Amúgy nem értem mi a probléma ha fizetni a dolgait és foglalkozik vele? Akkor nektek azzal semmi gondotok.
És ha van másik két kutyátok, akkor miért nem foglalkoztok ti azokkal? A leírásod alapján azok nem a lányod tulajdonai.
A kutya nem tehet róla, de a leányzó igen.
Úgyhogy minden anyagi hozzájárulást megszüntetnék.
Amikor pedig évek múlva megszületik a kisunoka, akkor szép sorban megajándékoznám kishörcsöggel, pinttyel, papagájjal, kutyával, macskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!