A húgom beállított azzal, hogy egy hónapra ide költözne ! Ezt meg, hogy gondolta?
A párommal együtt élünk egy fél éve.
De értitek,semmi telefon,hogy jönne..Csak egyszerűen kopogott a cuccaival és kijelentette,hogy itt lesz egy kis időre.
A párom még nem is tudd róla,mivel elmentek horgászni a haverjaival..
Most itt a vendég szobában rendezkedik be..
Annyit mondott,hogy nem tudd otthon meglenni mivel állandó balhéi van anyuékkal...De ez akkor se ok,hogy ide jön..
Én nem nagyon örülök neki a párom se fog..Anyuék is kivannak,hogy most mi van vele..Előbb hívtam fel,hogy itt van..Kérdeztem mi volt otthon,annyit mondtak,hogy elhagyta a barátja,meg bukásra áll,meg az állandó nézeteltérései velük...
Szóval, mi lenne a legjobb? Egy kis időre maradjon?Kiszellőztetni a fejét?
Mi lenne a helyes?
De ha itt is maradna,akkor is valamit valamiért..tanulnia kell,hogy vigye valamire...
Ki mit tenne?
A húgom 17 én 21 a párom 22 éves!
Hagyd hagy legyen egy-két hónapot.
Szerintem egy hónap és visszamegy. Ugyanis semmi pénze, és gondolom kellesz neki majd ruha.. ha két pénzt tőled ne adj neki! Max 300ft, ami pl.buszpénz.
Aztán ha nem akar majd hazamenni akkor szépen mond meg neki, hogy szeretnél a barátoddal KETTESBEN élni, és mennyen vissza a szüleihez.
De szerintem csak le kell hogy nyugodjon.
4* vagyok nem jól írtam.
Egy két napot hagyd majd beszéld meg vele, szerintem gy hónapon belül visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!