Sátáncica kérdése:
Leszbikus vagyok és még nem tudja a családom. Mitkéne tennem? Mondjam el vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 19:18
1/7 anonim válasza:
Miért kéne elmondani? A szexualitásod a te magánügyed. Ha komoly párkapcsolatod lesz, akkor előtte beszélj a szüleiddel, és idővel bemutatod a barátnődet.
2/7 anonim válasza:
Hat ha en lennek a helyzetedben elmondanam mert en megkonnyebultem ereznem magam ha tudnak. Az elso valaszolonak is iagaza van. Lehet h nem pozitivan fogadnak de erre jon az h a te eleted nem kenyszerithetnek olyanra amit te nem szeretnel. De ha tudjak es megis kenytelenek elfogadni lehet h ok is kisseb " sokkba " esnek h megis miert van ez. De ilyenkor el kene beszelgetni h ugyanaz vagy aki eddig voltal stb.. es mivel rosszul erezted magad az miatt h ok ezt nem tudjak mert szerintem jobb ha idoben tudjak. Kort nem irtal de ha meg fiatal vagy akkor azt tanacsolim varj vele.
3/7 anonim válasza:
Ha nincs komoly kapcsolatod, szerintem se fontos tudniuk, ha viszont van, akkor tanácsos elmondani.
4/7 anonim válasza:
jáhájj megint egy divatb*zi
feküdj le, holnap iskola
5/7 anonim válasza:
Minek mondanád el??
Borogassad csak magad.
Majd holnapra elmúlik...
6/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy, ha nagyon fiatal akkor még az is lehet, hogy meggondolod magad. Ha majd lesz egy komoly leszbikus kapcsolatod valakivel akkor mondd el.
7/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm hasonló cipőben volt néhány éve. Az anyja rajtakapta őt meg a barátnőjét.
Aztán rá pár hónapra a csajszi összegabalyodott egy férfi ismerősömmel, meg rajta kívül még eggyel.
Aztán terhes lett.. és most kb 4 éves a kisfia.
Szóval szerintem egyelőre ne siesd el ezt a bejelentést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!