Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Leszbikus vagyok és még nem...

Sátáncica kérdése:

Leszbikus vagyok és még nem tudja a családom. Mitkéne tennem? Mondjam el vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Miért kéne elmondani? A szexualitásod a te magánügyed. Ha komoly párkapcsolatod lesz, akkor előtte beszélj a szüleiddel, és idővel bemutatod a barátnődet.
2014. febr. 9. 19:23
 2/7 anonim válasza:
Hat ha en lennek a helyzetedben elmondanam mert en megkonnyebultem ereznem magam ha tudnak. Az elso valaszolonak is iagaza van. Lehet h nem pozitivan fogadnak de erre jon az h a te eleted nem kenyszerithetnek olyanra amit te nem szeretnel. De ha tudjak es megis kenytelenek elfogadni lehet h ok is kisseb " sokkba " esnek h megis miert van ez. De ilyenkor el kene beszelgetni h ugyanaz vagy aki eddig voltal stb.. es mivel rosszul erezted magad az miatt h ok ezt nem tudjak mert szerintem jobb ha idoben tudjak. Kort nem irtal de ha meg fiatal vagy akkor azt tanacsolim varj vele.
2014. febr. 9. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha nincs komoly kapcsolatod, szerintem se fontos tudniuk, ha viszont van, akkor tanácsos elmondani.
2014. febr. 9. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

jáhájj megint egy divatb*zi

feküdj le, holnap iskola

2014. febr. 9. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Minek mondanád el??

Borogassad csak magad.

Majd holnapra elmúlik...

2014. febr. 9. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves vagy, ha nagyon fiatal akkor még az is lehet, hogy meggondolod magad. Ha majd lesz egy komoly leszbikus kapcsolatod valakivel akkor mondd el.
2014. febr. 10. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Egyik ismerősöm hasonló cipőben volt néhány éve. Az anyja rajtakapta őt meg a barátnőjét.

Aztán rá pár hónapra a csajszi összegabalyodott egy férfi ismerősömmel, meg rajta kívül még eggyel.

Aztán terhes lett.. és most kb 4 éves a kisfia.

Szóval szerintem egyelőre ne siesd el ezt a bejelentést :)

2014. febr. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!