Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hiszi a családom, hogy...

Azt hiszi a családom, hogy leszbikus vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 vagyok és még nem volt komoly pasim (szűz vagyok), emiatt gondolják úgy, hogy biztos valami gond van velem..igazából én is szeretnék már, de túl válogatós vagyok (ami nem jó, de nem tudok mit tenni). Mindig mondják, hogy nem igaz, hogy udvarolnak, nekem meg senki se jó, de ők azt nem látják, hogy pl. a srác csak szexelni akar, nem tisztel, vagy mennyire nem azonos az érdeklődési körünk. Azért nem járok senkivel, hogy járjak, viszont szeptembertől megyek tovább tanulni és majd biztos lesznek helyes, okos srácok.

Nagyon zavar, hogy anyu mindig a leszbikről beszél, már én érzem magam kellemetlenül, ha szóba kerül..ösztönösen elkezdek fújolni pl. ha a tévében megy ilyesmi, hogy lássák, nem vagyok az. Tudom, hülyeség, de már rákényszerítenek, hogy így viselkedjem..(nem ítélem el őket pedig).

2013. máj. 19. 19:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Van egy ötletem..
2013. máj. 19. 19:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne csinalj. Esetleg ha nagyon bosszant mar, akkor mondd ki: anya, nem vagyok leszbikus, csak epp nem fogom lekapkodni a parkapcsolatot.
2013. máj. 19. 19:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy ne beszéljen annyit melegekről, mert én nem vagyok érintett a témában, de nem hagyja abba. Mindenki velem foglalkozik. Nekem sem túl jó, hogy mindenkinek van valakije, de ha csak úgy összejövök egy random sráccal, úgysem érezném jól magam, mert ahhoz nekem nagyon kell rajonganom a másikért és ez ritkán következik be, de majd ha több fiú lesz körülöttem, előbb-utóbb biztos megtörténik.
2013. máj. 19. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem se csinálj semmit. max. mondd meg, hogy azért nem kell senki, hogy legyen.
2013. máj. 19. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:

"ösztönösen elkezdek fújolni pl. ha a tévében megy ilyesmi, hogy lássák, nem vagyok az." - ezt se vidd túlzásba, ugye mindig az kiabál akinek a háza ég... :)

Na nem, hát nem - majd alakul.

26F

2013. máj. 19. 19:34
 6/15 A kérdező kommentje:
30 éves pasasokat akarnak rám tukmálni és már teljesen elveszik a kedvem. Anyám mindig feltűnően megjegyzi, hogy hú ,de megbámult az a pasi is, nézd milyen helyes! Persze, helyes, de most mit csináljak velük, nem fogok odamenni az utcán biztos.
2013. máj. 19. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hm, ha nem lennék éppen leszbikus, valószínűleg azt csinálnám, hogy csak azért is azt mondanám egy ilyen alkalomnál, hogy "igen anya, meleg vagyok, sőt, már egy csomó barátnőm is volt"...

Komolyra véve a szót: ülj le vele és beszéljétek meg, mint két értelmes, felnőtt ember. Nem hiszem el, hogy valakinek a saját anyja annyira ne ismerje a gyerekét, hogy ilyeneket feltételezzen róla. Én bőven sok okot adtam már rá itthon, amivel lebukhattam, de egy hetero ilyeneket nem csinál. Tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy beszéljétek meg. Remélem megérti majd a te álláspontod is, mert annak valóban nincs értelme, hogy összejöjj egy olyan pasival, akihez semmilyen érzelmi szál sem fűz. Senkinek nem lenne jó.

2013. máj. 19. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem kéne így viselkednie. Meg kellene értenie, hogy ezt nem lehet erőltetni. Illetve lehet, de az semmiféleképp sem célravezető. Majd jön, ha jön, kész.
2013. máj. 19. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy probléma ez,hamarosan jön egy fiú akinek Te kellesz aztán megnyugodnak a szüleid is.Egyébként nem hiszem,hogy komolyan gondolják,nem olyan nagy probléma az,hogy egy 19 éves lány még nem volt férfival.
2013. máj. 19. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, miért hiszik azt, hogy leszbikus vagy. A leszbikus nem azt jelenti, hogy "nem jár pasikkal", hanem azt, hogy "nőkkel jár".

Aszexuálisnak hihetnek, de homoszexuálisnak???

2013. máj. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!