Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt hiszi a családom, hogy...

Azt hiszi a családom, hogy leszbikus vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 vagyok és még nem volt komoly pasim (szűz vagyok), emiatt gondolják úgy, hogy biztos valami gond van velem..igazából én is szeretnék már, de túl válogatós vagyok (ami nem jó, de nem tudok mit tenni). Mindig mondják, hogy nem igaz, hogy udvarolnak, nekem meg senki se jó, de ők azt nem látják, hogy pl. a srác csak szexelni akar, nem tisztel, vagy mennyire nem azonos az érdeklődési körünk. Azért nem járok senkivel, hogy járjak, viszont szeptembertől megyek tovább tanulni és majd biztos lesznek helyes, okos srácok.

Nagyon zavar, hogy anyu mindig a leszbikről beszél, már én érzem magam kellemetlenül, ha szóba kerül..ösztönösen elkezdek fújolni pl. ha a tévében megy ilyesmi, hogy lássák, nem vagyok az. Tudom, hülyeség, de már rákényszerítenek, hogy így viselkedjem..(nem ítélem el őket pedig).

2013. máj. 19. 19:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát úgy gondolják, hogy azért nem jövök össze egy sráccal sem, mert nem is őket szeretem..
2013. máj. 19. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
És akkor mit gondolnak, nőkkel miért nem jössz össze? Szerintem kérdezd meg Tőlük egyszer.
2013. máj. 20. 01:32
 13/15 anonim ***** válasza:
azért elég gyerekes viselkedése van anyukádnak.
2013. máj. 20. 11:56
 14/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz a szüleiddel... Még fiatal vagy előtted az élet. Szerintem tényleg várj addig, amíg egy okos, hozzádvaló srácot találsz. Nem értem anyukád miért erőlteti ennyire. Ülj le vele és mondd meg neki, hogy eddig nem találkozttál olyannal, akivel el tudtad volna képzelni hosszútávon. Mikor szóbakerül a a meleg téma, ne húzd fel magad, mert az csak olaj a tűzre, annak ellenére is, hogy hetero vagy. Sok sikert!
2013. máj. 20. 14:18
 15/15 anonim válasza:

Szerintem egy nagyon szép dolog, az hogy 19 éves vagy és még nem adtad oda magad minden jött mentnek, ezért igazán büszke lehetsz magadra! És ebben nyugodtan legyél válogatós inkább :) és tényleg jobb várni, mint szomorkodni, hogy az első aktus sokkal szebb is romantikusabb is lehetett volna, egy olyan férfival akit igazán szerethetnél... De hogyha már tényleg ennyire zavar a családod viselkedése, amit mondjuk teljesen megértek (nem is értem, hogy miért viselkednek így, vagy hogyha ennyire kíváncsiak, akkor meg inkább miért nem kérdeznem rá nyíltan...nem értem...), akkor inkább mondd el nekik az érzéseid (mondjuk nem tudom milyen a kapcsolat köztetek) de nyugodtan oszd meg velük ha akarod, hogy igenis vágysz egy figyelmes, helyes pasira, csak még nem jött el az igazi!

És te meg csak óvatosan továbbra is, bizony az első szerelmeskedés igencsak meghatározó egy lány/ nő életében! Sok sikert a tovább tanuláshoz, és az új fiúkhoz! :)

2013. máj. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!