2 nő "nevelt" eddig, egyik az anyukám és most miattam
fognak szétmenni, nem tudom mit egyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anyunak 19 éves korában születtem nem tervezve és apu meg nem volt megbízható, szóval alig ismertem őt..anyukám összejött egy lánnyal később, aki 10 éve itt él nálunk és azt érzem őt szeretem anya után a legjobban a világon. Most 15 vagyok és eddig minden oké volt de mióta gimibe járok és páran tudják h nálunk mi van otthon, nagyon sokat cseszegetnek vele.. vagyis nem is ők, hanem inkább csak a szüleik pletykálnak rólunk. Emiatt anyu olyat is mondott már a Lizának, h talán jobb lenne, ha elköltözne, mert ez egyre rosszabb lesz. minden miattam van úgy érzem és ez nagyon rossz. Akik a barátaim ők sosem csináltak ilyet de most már 1 éve új suliba járok és itt meg alig vannak még barátaim, nagyon rossz volt ez az év. Nem tudom h mit tehetnék, nagyon sokat veszekednek és igazából nagyon félek, h emiatt ő elköltözik mert olyan, mint egy nővér akivel mindent megbeszélhetek és szinte mindent tőle tanultam, teljesen más mint anyu olyan szempontból, h sokkal megértőbb és a személyiségünk nagyon hasonlít. Nem akarom, hogy miattam összevesszenek, de nem tudom mit tehetnék, mert sokszor próbáltam békíteni de most már egyre nehezebb..légyszí segítsetek.
Nem miattad van... Volt már konfliktus korábban is, de csak most csúcsosodott ki. Így kezeld a dolgot is. Régebbi konfliktus, ami csak most bukkan felszínre.
2013. ápr. 29. 23:20
2/42 anonim válasza:
Nyugodj meg,ez a helyzet nem miattad alakult ki.
És még ha szét is fognak menni,akkor is mindketten szeretni fognak téged:)
csak pozitívan!:)
2013. ápr. 29. 23:33
3/42 anonim válasza:
És az új sulidban is kibeszélnek? (itt is tudják?)
Sajnos sokan így működnek, sokkal könnyebb másokat kritizálni. Ők amúgy felvállalják, vagy hogy derült ki?
2013. ápr. 29. 23:34
4/42 A kérdező kommentje:
Nem volt réebben..tudom ez másnak fura vagy "rossz", de nekem ez természetes, h így vagyunk és mikor kicsi voltam úgy fogtam fel, h anyu barátnője, aki velünk lakik és mivel akkor ő volt kb 20, olyan volt mint egy nővér. de másoknak meg ez gáz, vagyis pl. nem mindig mondják a szemembe de vannak utalások, meg volt, h épp a saját fülemmel hallottam, hogy valaki mondta egy másik oszt.társamnak, hogy "képzeld, a szőke csaj X anyjának a leszbi bnője" és ez nagyon rossz volt.
2013. ápr. 29. 23:36
5/42 A kérdező kommentje:
ez az új suliban van.. régebben nem volt ilyesmi vagy legalábbis nem emlékszem, de itt nagyon hülyék vannak. Ők nem olyanok, h másoknak mondják vagy bármi, ez az egész még év elején kezdődött, mikor 2 lányt elhívtam hozzánk és összerakták, h mi van nálunk, elmondták otthon és utána terjedt el
2013. ápr. 29. 23:42
6/42 A kérdező kommentje:
igazából azért esik rosszl, mert tuti, h emiatt vannak így mostanában, mert minden szar és főleg anyu az, aki ezt nem bírja,mármint ha más tudja az nem zavarja, csak h pont a sulimban. És ők nem tudják, h igazából milyen emberek és sikeresek és jó velük élni.
2013. ápr. 29. 23:52
7/42 anonim válasza:
Nekem is volt olyan oszt.társam, akinek az apja pasikkal kavart, miközben ott volt a felesége..de mégsem dumáltunk erről évekig, főleg nem szívattuk vele a srácot. Ez az ő jellemükből adódik, hogy ilyenek. Nem értem, ha jól éltek, miért kell erről beszélni.
Nem a te hibád, bár elhiszem, hogy fáj. Ki kell derítened, hogy szeretik-e még egymást és aszerint gondolkodni. Ha igen, akkor még van esély, ha már nem, akkor ez csak egy eszköz a kilépésre.
2013. ápr. 30. 00:03
8/42 anonim válasza:
A hülyeségnek úgy lehet leginkább elébe menni, ha emelt fővel vállaljátok mindhárman a szitut!
2013. ápr. 30. 00:04
9/42 anonim válasza:
Alapvetően a felnőttek problémáját nem oldhatod meg, ezt nekik kell elrendezni és bárhogy is döntenek is, Te nem vagy hibás.
Persze Anyukádnak elmondhatod, hogy mennyire szereted és ragaszkodsz a hölgyhöz (meg persze neki is), de kb ennyi, amit tehetsz. A többit Nekik kell megoldani.
Suliban meg sztem ne bizonygasd, h ez így jó és ők nem értik, egyszerűen próbld emelt fővel viselni a dolgot. Ilyen "igen, mi így élünk, és akkor mi van" kisugárzással. sajnos biztos lesz még konfliktusod ebből, de próbáld nyugodtan kezelni, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból, próbálj kicsit felülemelkedni ezen.
2013. ápr. 30. 00:19
10/42 A kérdező kommentje:
szeretik egymást ez tuti, anyu sokszor kivan, mikor összevesznek, csak nem mutatja. szerintem nem bírnák egymás nélkül..Liza néhányszor mondta, h nem bántásból, de néha egyszerűbb lenne lelépni, viszont sosem lenne boldog. Ma is ez volt, h összetörtek pár dolgot meg nagyon durván veszekedtek, mikor itthon feküdtem betegen és nagyon el vgyok keseredve...a nagyszüleim is örülnének neki mert nem tudtak beletörődni soha, h nem elég, hogy én korán jöttem, anyu nem pasival jött össze utána
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!