2 nő "nevelt" eddig, egyik az anyukám és most miattam fognak szétmenni, nem tudom mit egyek? (bővebben lent)
Köszönöm mindenkinek aki írt, nagyon kedvesek vagytok!! ma itthon maradtam, mert beteg vagyok és ma szeretnék velük beszélni majd..olyamsikről amiket írtatok. Igazából én nem érzem h ezzel rosszat tettek volna mert én mindkettőjüket nagyon szeretem, régen pl. sok barátnőm irigyelt, mert fiatal és szép anyum van, mindig mondták h az övék is lehetne ilyen..és tényleg látom magamon, h elég sokat tanultam tőlük, pl. h egy lány mindig legyen lány és legyen tartása legyen igényes, én is ilyesmi vagyok egyre inkább..
azt mondjuk nem értem, h miért gondolnák az ő szüleik, h én is leszbikus leszek, soha nem leszek az, csak is a fiúk érdekelnek és már van is barátom.
Köszönöm, hogy kiírtad a történetedet, jó volt olvasni... Tanultam belőle.
Minden jót Neked! :)
Szerintem is Te annyit tehetsz, hogy elmondod nekik, hogy fontos Neked Liza is, szereted, és kibírod, ha húznak érte, ne törődjenek vele. Te a családtagodnak tekinted és kész.
Az ő kapcsolati problémáikba pedig nem tudsz beleavatkozni, nem is kell, az az ő dolgok...
Hogy elviselni meg hogy tudod a gúnyt vagy bántást... Hát, ezt meg kell tanulni. Ahogy valaki már írta, a semmiért is bántják az embert, nem lehet elkerülni, úgyhogy nem is szabad elkezdeni megpróbálni megfelelni mindenki elvárásának, mert az zsákutca...
Mutasd meg nekik ezt az oldalt. Olvastasd el velüka kérdésed, és az ide írt válaszokat - elejétõl végéig.
Szorítok neked és nekik!
Szintén leszbikus anyuka vagyok, és nagyon jó érzés, hogy ennyien, így állnak ehhez a témához. Meggyõzõdésem, hogy egy kiehyensúlyozott boldog szülõ sokkal többet tud adni a gyerekének - a párja nemétöl függetlenül, mint egy magányos boldogtalan ember.
Írtam már, de eszembe jutott még valami.
Azzal, hogy szakítanak, talán még rontanak is a helyzeten. Ugyanis te attól még ugyan úgy egy leszbikus nő lánya maradsz a többiek szemében, anyukádat ugyan úgy kritizálni fogják, viszont ha pl. egy év múlva ismét talál magának valakit anyukád, mert ugye a szerelem nem megrendelésre jön, tenni nem lehet ellene, akkor pedig jön az, hogy nem elég, hogy a nőket szereti, de ráadásul még váltogatja is rendszeresen őket.
szerintem nem neki kell mennie hanem mindenki másnak.
azokkal kellene megszakítani a kapcsolatot akik kellemetlenkednek a magánélet miatt de nem részeik annak s nem azokkal akik a magánélet részei...
Kedves 20-as. Én sem hibáztatom a lányt, még csak meg sem ítéltem Őt. De hidd el, hogy megfordulhat igenis ilyen esetben szerintem a szülőkben, hogy mi van, ha ezt a "példát" látta, neki is bejön, és gyakorlatilag potenciális veszélyforrás a leszbikusság felé.
Nem vagyok prűd, nem vagyok vallásos sem. Semmi gondom, a melegekkel, amíg magukban el vannak és nem rázzák a sejhajukat büszkén az idétlen felvonulásukon. De gyereket nem engednék nekik vállalni. Továbbra is azt mondom, ez nem családmodell. Nyilván a részeg apuka sem az. Ezt a helyzetet a lány az édesanyjának köszönheti, a mai társadalom erre még nem nyitott, ezt Ő is tudhatta, számolnia kellett vele.
Ez egy ökörség... Attól nem lesz senki meleg, mert a szüleje az. Olvass már... Azt írta a kérdező, hogy sokáig úgy hitte, hogy az anyja és a barátnője a legjobb barátnők akik együtt laknak. Ha egy ember olyan szellemben neveli a gyerekét, hogy az a gyerek x idős koráig ne sejtsen semmit, azzal semmi gond nincsen.
Hány embernek hal meg az egyik szülője, és csak egy marad? Sőt ismerek olyat is, akinek a nagy lakásába tényleg támaszkánt odaköltözött a testvére. Tessék, két nő nevelte a gyereket és mégsem lett leszbikus.
Különben is miért ilyen gyökér az ember? Miért lenne meleg a gyerek? Ez egy nagy hülyeség, semmi nem támasztja alá, hogy az lesz, sőt a hetero "családmodell" is tele van buktatókkal, mikor le se sz*rják a gyereket, aztán elviszik szerencsétlent intézetbe. Akkor egy igényes meleg pár ne fogadhassa örökbe, holott jó helye lenne, szeretet és megbecsülés?
Aki szerint ez nem család az egy rohhadék, már bocsánat, de az. Az meg, hogy valaki meleg, különben is születés pillanatában eldől, aki meg 15 évesen hirtelen eldönti hogy az lesz, az csak egy rossz DIVATb*zi, aki így akar menő lenni. Különben is férfi-férfi vagy nő-nő, ők is emberek, emberi érzelmekkel. Modnjuk a nőket még meg is lehet érteni, elvégre ők szólik a gyerekeket, mindenkiben ott van az anyai érzés, akkor azért ne lehessen gyereke, mert ő épp nem szereti a f*szt, nem boldog egy szőrös férfival, hanem egy női test látványa izgatja fel és akkor boldog ha a szép szereleme vele van? Miért baj ez? És miért baj ha gyereket vállalnak?
Tudod mit mondok én neked, Kedves Kérdező? Azt, hogy emeld fel a fejed és ha legközelebb valaki ezért szekáll, mond meg neki. Mond csak meg neki, hogy szereted a családod, jó nevelést kaptál, büszke vagy rájuk és akinek nem tetszik az kapja be. Legyél kemény, állj a sarkadra, ne tűrj el némán semmit, hanem mond oda.
Aki szerint meg egyetemen nincsen kibeszélés, az téved. Egyetem/főiskola rosszabb mint az óvoda. Főleg ahol beavatási hagyományok vannak. Úgy megy a klikkesedés hogy hú. Kicsit is kilógsz a sorból, másképp gondolkodsz, máshogy öltözöl már b*sztatnak a hátad mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!