Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 nő "nevelt" eddig, egyik az...

2 nő "nevelt" eddig, egyik az anyukám és most miattam fognak szétmenni, nem tudom mit egyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Anyunak 19 éves korában születtem nem tervezve és apu meg nem volt megbízható, szóval alig ismertem őt..anyukám összejött egy lánnyal később, aki 10 éve itt él nálunk és azt érzem őt szeretem anya után a legjobban a világon. Most 15 vagyok és eddig minden oké volt de mióta gimibe járok és páran tudják h nálunk mi van otthon, nagyon sokat cseszegetnek vele.. vagyis nem is ők, hanem inkább csak a szüleik pletykálnak rólunk. Emiatt anyu olyat is mondott már a Lizának, h talán jobb lenne, ha elköltözne, mert ez egyre rosszabb lesz. minden miattam van úgy érzem és ez nagyon rossz. Akik a barátaim ők sosem csináltak ilyet de most már 1 éve új suliba járok és itt meg alig vannak még barátaim, nagyon rossz volt ez az év. Nem tudom h mit tehetnék, nagyon sokat veszekednek és igazából nagyon félek, h emiatt ő elköltözik mert olyan, mint egy nővér akivel mindent megbeszélhetek és szinte mindent tőle tanultam, teljesen más mint anyu olyan szempontból, h sokkal megértőbb és a személyiségünk nagyon hasonlít. Nem akarom, hogy miattam összevesszenek, de nem tudom mit tehetnék, mert sokszor próbáltam békíteni de most már egyre nehezebb..légyszí segítsetek.

2013. ápr. 29. 23:03
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Ha valakiről pletykálni akarnak, megteszik, tök mindegy, hogy elköltözik-e vagy sem. Már tudják, hogy azonos nemű párja van, és a pletykát az sem fogja megállítani, ha szétköltöznek. Akkor majd jönnek az olyanok, hogy biztos sűrűn cserélgeti a partnereit, vagy más anyukák elkezdenek "félni" tőle, hogy vajon melyikükre vetett szemet (mert néhány ember azt hiszi, ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor mindenkire rávetné magát, pedig a hetero nők - többsége - sem veti rá magát minden pasira).

Szóval beszélj velük, hogy emiatt kár veszekedniük, mert nem fogja megoldani a problémátokat.

A gimi mindig ilyen. Más a viszony azokkal akikkel 6-7 éves korod óta egy osztályba jártál, és más azokkal akikkel 14-15 évesen kerülsz össze. Valószínűleg ők sem ilyenek voltak az általánosban.

Ha beszólnak szólj vissza pl. "legalább bármelyikükhöz fordulhatok a problémáimmal" vagy "egyiküknek mindig van ideje rám". Semmiképpen sem durván.

Legrosszabb esetben válts iskolát, és ott már légy diszkrétebb.

2013. máj. 4. 14:25
 42/42 sameths válasza:
100%

Emiatt csak akkor mennének szét, ha azt látják, hogy te szenvdesz. Hiszen, ahogy minden szülőnek, nekik is te vagy a legfontosabb.

Én nagyon tisztellek téged és őket is.

Legyél büszke rájuk, hogy ilyen nehéz helyzetben is téged tartanak szem előtt, és támogasd őket.

A pletykákkal meg ne törődj, emelt fővel járj, mert a pletyka nem téged vagy a szüleidet minősít, hanem azokat, akik csámcsognak rajta. Ne vedd magadra!

2013. máj. 13. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!