Anyám így nevelt. Mit kéne tennem?
Kiskoromtól kezdve azt mondta nekem sokszor, hogy ne menjek férjez és gyereket se szüljek. Ezt úgy naponta 1x elmondta.
20 éves vagyok, túl vagyok egy 2 éves kapcsolaton, aminek azért lett vége, mert én sok egyedüllétre vágytam. Irtózom a gyerekektől, nem bízok a férfiakban.
Kiskoromtól ezt hallgattam, hogyan változtassak a gondolkodásomon?
Szerintem sok pszichológus járhat pszichológushoz.
Eleve elviselni mások problémáját nem lehet könnyű.
De ha te nem akarsz tenni anyád nevelése ellen, csak megelégszel annyival hogy kiírtál egy kérdést, amire mindig negatívan reagálsz, akkor oldd meg magad.
Megjegyzem milyen anyád van már? A saját gyerekének mondja, hogy ne legyen gyereke. Lényegébe az arcodba vágta, hogy bár ne lennél... gyerekként.
Ha neked nincs szükséged pszichológusra, nem tudom kinek van.
Ki mondta, hogy a nyáltól undorító? Most komolyan ebbe belekötsz te ősanya?
Azt se tudom elképzelni, hogy valakivel családot alapítsak. Úgyis elhagy valami fiatalért...
Mit vagdalkozol amúgy?
Attól miért lenne "ősanya" mert meghökkent hogy mik miatt undorodtok egy emberi lénytől?
Ez egy nagyon sértő kifejezés lett mostanság, kezdem nagyon utálni a kifejezést.
Mielőtt nekem támadnál, nekem nincs gyerekem (és lehet akit letámadtál annak sincs).
Ne haragudj kérdező, de veled baj van, és nem az, hogy nem akarsz gyereket, hanem az, hogy ezt más nyakába akarod varrni. Én is folyton azt hallgattam, hogy legyen eszem, férjhez nem menjek, ennek ellenére jó házasságban élek (holnap lesz) 18 éve.
Attól, hogy neked azt mondogatják, ne szülj, nem lesz gyerekundorod.
Az meg, hogy tanultál pszichológiát és félrevezetnéd a szakembert, nevetséges.
VAlamiért olyan érzésem van, hogy ez is egy a mai kommentvadász kérdések közül, ma csupa ilyen volt.
Hál Istennek. Tudod hány anyukára mondjuk naponta, hogy bár ne szült volna gyereket?
Te legalább megakadályozol egy tragédiát. Ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!