Miért kell azért így kiborulni, mert elfelejtettem érte menni?
Anyának és a mostohaapámnak dolga van délután és nekem kellett volna 3-ra a féltesómért menni az oviba. Elfelejtettem és az óvónő szólt 5 előtt 10 perccel, hogy a kislányért kéne menni, mert lassan zárnak.
Anya üvöltve felhívott, hogy milyen lusta vagyok, hogy ennyit bíznak rám és ezt se intézem el, meg hogy csak várjam meg, amíg hazaérnek.
Letettem, rá 5 percre hív a mostohaapám, hogy semmirekellő vagyok, mégis mit képzelek, ezek után sose vigyázhatok rá és hasonlókat. Én pedig mondtam neki pár dolgot, erre még jobban üvöltött és rám csapta a telefont, utána hívott anya, hogy mégis mit mondtam neki, mert olyan ideges lett, hogy a parkoló közepén földhöz vágta a telefont, én meg mondtam, hogy csak az igazat. Közölte, hogyha hazaérnek, nagy bajban leszek.
16L
Nalujk az van a az ovi hazirendjeben, hogy ha a gyereket x ideig nem viszik el az oviban, es a szulot sem tudjak elerni, akkor a rendorseget ertesitik, es ok viszik haza a gyereket. Termeszetesen a szulo hanyagsagarol ertesitik a gyermekvedelmi hatosagot is.
Kegyetlennek hangzik, de meg mindig jobb, mint kiallitani a gyereket az utcara, ahogy az egyik valaszolo irta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!