Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azért így kiborulni...

Miért kell azért így kiborulni, mert elfelejtettem érte menni?

Figyelt kérdés

Anyának és a mostohaapámnak dolga van délután és nekem kellett volna 3-ra a féltesómért menni az oviba. Elfelejtettem és az óvónő szólt 5 előtt 10 perccel, hogy a kislányért kéne menni, mert lassan zárnak.

Anya üvöltve felhívott, hogy milyen lusta vagyok, hogy ennyit bíznak rám és ezt se intézem el, meg hogy csak várjam meg, amíg hazaérnek.

Letettem, rá 5 percre hív a mostohaapám, hogy semmirekellő vagyok, mégis mit képzelek, ezek után sose vigyázhatok rá és hasonlókat. Én pedig mondtam neki pár dolgot, erre még jobban üvöltött és rám csapta a telefont, utána hívott anya, hogy mégis mit mondtam neki, mert olyan ideges lett, hogy a parkoló közepén földhöz vágta a telefont, én meg mondtam, hogy csak az igazat. Közölte, hogyha hazaérnek, nagy bajban leszek.

16L

2014. márc. 4. 17:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
17%
Tanulni bárhol lehet, otthon is, az óvoda folyosóján is.
2014. márc. 19. 21:15
 62/67 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon értelmes lehetsz utolsó....
2014. márc. 27. 21:44
 63/67 anonim ***** válasza:
Nalunk 6kor zárnak.most belehal egyszer a gyermek ha 3 helyett 5re érek oda.volt h a bölcsiben 10 percet késtem s Megkaptam a magamét.de az oviban ahol már eljatszansk a kicsik?
2014. okt. 21. 14:07
 64/67 anonim ***** válasza:
81%
Emberek. Tescoban vagyok árufeltöltő. Néhány hónapja egy osztrák pár a gyerekét hagyta el odabent... nem viccelek.
2015. máj. 4. 22:59
 65/67 anonim ***** válasza:
57%

Nalujk az van a az ovi hazirendjeben, hogy ha a gyereket x ideig nem viszik el az oviban, es a szulot sem tudjak elerni, akkor a rendorseget ertesitik, es ok viszik haza a gyereket. Termeszetesen a szulo hanyagsagarol ertesitik a gyermekvedelmi hatosagot is.

Kegyetlennek hangzik, de meg mindig jobb, mint kiallitani a gyereket az utcara, ahogy az egyik valaszolo irta.

2015. okt. 23. 19:16
 66/67 anonim ***** válasza:
82%
A gyereknek vannak szulei nem a 16 eves feltestver dolga hogy erte menjen. en a helyebe nem tornem nagyon magam hogy vigyazzak ra. Oruljenek a szulok hogy HAJLANDO vigyazni ra. nem az o gyereke a szulok maguknak gyartottak gondoskodjanak is rola. Ja es nem vagyok tini 50 feletti no vagyok es igy is ez a velemenyem.
2016. jan. 4. 13:27
 67/67 anonim ***** válasza:
Amúgy ezzel egyetértek, nem szerencsés egy gyereket egy másik gyerek jelentette felelősséggel idejekorán terhelni. Akivel így tettek a szülei az én ismerőseim közül, mindenkiben megmaradt a tüske és megfogadták, hogy ők soha nem fognak így tenni.
2016. jan. 4. 15:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!