Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a szüleimből. Kezd...

Elegem van a szüleimből. Kezd kiborulni a bili. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Külön élek a párommal, aki dolgozik.Én még tanulok.A szüleim nem dolgoznak és soha nincs pénzük.Folyton ránk járnak pénzért, minden héten.Ha nem tudunk adni nekik akkor elkérik az ékszereimet, hogy beadhassák a zálogba.3an vagyunk testvérek de engem szeretnek legkevésbé..Csak akkor vagyok jó, ha pénz kell.Most a növéremet műteni fogják és az én cuccaimat kérik el.Köntös,pizsama stb....Pedig neki is van párja.Most vettünk egy laptopot és azt kérték a szüleim, hogy adjam oda a testvéremnek a korházba.A páromnak elege van belőlük, ahogy nekem is.Ha nem teszem azt amit akarnak, akkor irigynek neveznek és kiabálnak velem.Mit csináljak?
2013. jan. 19. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de külön élsz a szüleidtől: minek engeded be őket? Kiabálnak veled, és? Ne legyél már lábtörlő! Én sosem engedném hogy az ékszereimet zálogba adja bárki is és hogy elvegye a pénzem. Pláne ha híres a léhűtésről és a pocsékolásról az illető. A laptopomat meg pláne.
2013. jan. 19. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűen állj a sarkadra és kész! Mondd meg nekik, hogy ezek a te dolgaid, amiket a párod vett neked, és igenis szükséged van rájuk. Dolgozzanak és oldják meg a problémáikat, nem a gyereknek kell a szülőt eltartani.
2013. jan. 19. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen ne foglalkozz velük.
2013. jan. 19. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Magyarázd el nekik,hogy hozzád ezentúl hiába jönnek.

Párodnak igaza van.Esetleg ő is elzavarhatná őket,hátha egy határozott férfi sikerrel jár.

2013. jan. 19. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Ülj le velük és mondd el a problémád.Nincs vele vesziteni valód.Mert ha kifakadsz nekik hogy mi bajod velük ök fognak hepciázni hogy hálátlan vagy ,vagy bármi.és akkor csak annyit kell mondani_ Ha ... vagyok akkor innentöl kezdve ez be van fejezve,nem kell ide jönni! ennyi --bánto tömör de hatásos
2013. jan. 19. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Közöld velük, hogy innentől kezdve ne keressenek, és nem kérsz belőlük.
2013. jan. 19. 21:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Hiába mondom h nincs pénz,nem hagynak békén.Ha nincs pénzem akkor elkérik az arany cuccaimat,még a jegygyűrűmet is elkérték már.ha azt mondom nem akkor apám jön azzal hogy elnézem hogy a hugom nem eszik....
2013. jan. 19. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Állj a sarkadra. És ha irigynek tartanak kit érdekel? Nem vagy az. Ne hagyjd már,hogy így bánjanak veled
2013. jan. 19. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Ők a szülők, lássák ők el a többi gyereket! Te meg éld az életedet! Fúj! Utálom, amikor mások ráakaszkodnak a normálisan élőkre, hogy lehúzzák őket is a saját mocsarukba!
2013. jan. 19. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
most őszintén, miért lenne a te dolgod eltartani a hugodat? a szülők dolga, hogy ne éhezzen a gyereke, és hogy ne a másikat lejmolja le állandóan a másikra hivatkozva. egyszerűen ha legközelebb mennek hozzád, nem reagálsz, nem nyitsz ajtót, nem veszed fel a telefont.
2013. jan. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!