Elegem van a szüleimből. Kezd kiborulni a bili. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Külön élek a párommal, aki dolgozik.Én még tanulok.A szüleim nem dolgoznak és soha nincs pénzük.Folyton ránk járnak pénzért, minden héten.Ha nem tudunk adni nekik akkor elkérik az ékszereimet, hogy beadhassák a zálogba.3an vagyunk testvérek de engem szeretnek legkevésbé..Csak akkor vagyok jó, ha pénz kell.Most a növéremet műteni fogják és az én cuccaimat kérik el.Köntös,pizsama stb....Pedig neki is van párja.Most vettünk egy laptopot és azt kérték a szüleim, hogy adjam oda a testvéremnek a korházba.A páromnak elege van belőlük, ahogy nekem is.Ha nem teszem azt amit akarnak, akkor irigynek neveznek és kiabálnak velem.Mit csináljak?2013. jan. 19. 21:19
11/12 anonim válasza:
Csapd le a telefont ha hívnak, zárd be az ajtót előttük. Nem kötelező őket végighallgatnod. Ne legyél gyenge, felnőtt ember vagy!
12/12 anonim válasza:
Én esetemben a költözés, és a telefonomon lévő hívástiltó program vált be.
Utóbbit, vagy a telefonszám cserét meleg szívvel ajánlom neked is.
Aztán nem engeded be őket a lakásba.
Máshogy nem fogsz tudni megszabadulni tőlük, már az elején sem szabadott volna hagynod magad.
Anyósék is ilyenek, én konkrétan megmondtam nekik hogy lumpoljanak mást.
Azóta évi egy találka, az anyagi helyzetünkről direkt nem beszélünk nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!