Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azért így kiborulni...

Miért kell azért így kiborulni, mert elfelejtettem érte menni?

Figyelt kérdés

Anyának és a mostohaapámnak dolga van délután és nekem kellett volna 3-ra a féltesómért menni az oviba. Elfelejtettem és az óvónő szólt 5 előtt 10 perccel, hogy a kislányért kéne menni, mert lassan zárnak.

Anya üvöltve felhívott, hogy milyen lusta vagyok, hogy ennyit bíznak rám és ezt se intézem el, meg hogy csak várjam meg, amíg hazaérnek.

Letettem, rá 5 percre hív a mostohaapám, hogy semmirekellő vagyok, mégis mit képzelek, ezek után sose vigyázhatok rá és hasonlókat. Én pedig mondtam neki pár dolgot, erre még jobban üvöltött és rám csapta a telefont, utána hívott anya, hogy mégis mit mondtam neki, mert olyan ideges lett, hogy a parkoló közepén földhöz vágta a telefont, én meg mondtam, hogy csak az igazat. Közölte, hogyha hazaérnek, nagy bajban leszek.

16L

2014. márc. 4. 17:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
70%
Úgy csináltok, mintha még soha egy szülő se felejtett volna el a gyerekéért menni. Mondom, a szülő! Nagyapám rendszeresen elfelejtett elmenni a nagybátyámért az oviba, mégse dőlt össze a világ.
2014. márc. 4. 18:07
 22/67 anonim ***** válasza:
51%
Persze ha te nem lennél simán megoldották volna hogy érte menjenek hidd el :) Gondolom a mostohaapád azért akadt ki mert hát mégiscsak a féltesód az ő pici lánya. Akármi történik, az az ő felelősségük a gyerek iránt.
2014. márc. 4. 18:10
 23/67 A kérdező kommentje:

My Conserve

Érettségifeladatokat csináltam, nem figyeltem az időre.

A mostohaapám meg elkezdte, hogy milyen lusta vagyok, én pedig elmondtam, hogy ne ő prédikáljon nekem, amikor itthon képes volt elnézni, hogy anya 8 hónapos terhesen, nagy hassal még a füvet nyírta és mindent ő csinált itthon, mert a mostohaapám inkább tévézett meg a haverjaival járt el mindenhova és soroltam, hogy mik a problémái anyának és nekem is vele. Ezután elkezdett még jobban üvölteni, én pedig mondtam, hogy ne kiabáljon, mert árt a hangjának, inkább vegyen be egy nyugtatót.

De mindig dührohamot kap, olyankor üvölt, csapkod és káromkodik. Nem csak velem csinálja ezt, hanem anyával és a tesómmal is. Egyszer pl. véletlenül ráöntött valami üdítőt nem tudom, milyen papírokra 2 évesen és arra mentem le, hogy megy a gyerek felé, hogy ő most megveri, megtanítja, hogy ilyet nem szabad...

Most őszintén, ez normális viselkedés egy felnőtt embertől?

2014. márc. 4. 18:11
 24/67 anonim ***** válasza:
47%
Hogy felejthetsz el ilyesmit. Mondjuk a szüleid is telózhattak volna előtte hogy indulj el ha tudják, hogy szétszórt vagy. Egyébként a gyereknek is rossz ha nem mennek érte időben nem beszélve arról hogy az óvónő, dajka túlórázik.
2014. márc. 4. 18:12
 25/67 anonim ***** válasza:
80%
csúnyán le leszek pontozva, és elmondva mindennek, mert úgy látszik, errefelé ez a módi, de a véleményemet elmondom. igen, kérdező, a te hibád volt, hogy nem mentél el a testvéredért, de a sok gyűlölködő nézzen ki a búrájából: beismerte, hogy hibázott, csak azt nem érti, miért kellett így lereagálni az édesanyjának és a nevelőapjának. mert az tényleg túlzás volt. ha jól vettem le, első eset, ráadásul nem is egy mindennapi dologról van szó, ilyen megeshet bárkivel, attól még a kérdező évek múlva nem fogja felégetni a házat, a kocsiban hagyni a kisbabát, kihagyni az anyukája temetését, mert lassan már ezek jönnek a mocskolódásban. és egyből keku*vázni szegényt, már bocsánat, de undorító dolog! én sem járok gyakran el az öcsémért, épp ezért mindig felhívnak a szüleim, ha én vagyok a soros, pedig én idősebb is vagyok. általában nem felejtem el, de hűha, történt már ilyen is, volt, hogy akkor ugrott be, amikor megcsörrent a telefonom, és anyukám beleszólt, hogy ne felejtsek el menni. nem jöttek pedofilok, mutogatósbácsik, mindenki jól van. úgy látszk, általános tinédzsergyűlölet jellemzi az oldalt, ha itt valaki 12-18 év között van, akkor már biztos idióta. tisztelet a kivételnek, én sajnos ezt látom. az óvónéni se hal bele, a valaki innen sokáig dolgozó anyuka, talán már tapasztalta a jelenséget: 5 perccel 5 után is bizony élnek még azok az óvónénik, és nem üvöltik le senki fejét (és mielőtt beszólnának, hogy felelőtlen, késő liba vagyok, elárulom, hogy pár perccel öt előtt hívott anyukám, hogy a dugóban ül, fél hatig esélytelen, hogy hazaérjen, ezért értem öt után az oviba). már látom magam előtt, hogy a válasz 0%-ban hasznos, de nem bánom. igen, a kérdező hibázott, be is ismerte, de a szülei és a válaszolók is nem egy eseben túlreagálták. és aki a kérdező stílusába kötne bele: egy 16 éveshez képest még kultúrált is.
2014. márc. 4. 18:13
 26/67 moonlightsentinel ***** válasza:
85%

Szerintem az a baj a családotokban, hogy mindenki a másikra mutogat, hogy az milyen hülye.

Nem ment fel téged a hülyeséged alól az, hogy mostohaapád sem tökéletes. Ahogy őt sem menti fel, hogy te sem vagy az.

2014. márc. 4. 18:16
 27/67 anonim ***** válasza:
79%

Mi is felejtettuk már az öcsenket az oviba. és minket is felhívtak..nem pedig kirakták.... Az, hogy vkivel káromkodnak nem megoldás, lehet egy büntetést kitalálni ,de akkor sem karomkodni és uvolteni kell a gyerekkel. és az ő feleloseguk,mivel nem a kérdezö szülte a gyereket..

Egyébként ugye tudod, higy nem lehet már elore hozni az érettségit? (most fogják bevezetni)

2014. márc. 4. 18:19
 28/67 anonim ***** válasza:
63%

Jesszusom szegény kisgyerek, most már egy lelki sérült lesz mert 5-ig benn kellett maradnia az oviban! Úhh és a szemét, r*hadék tesó biztos érettségi tételek tanulása közben, d*gatja magát, mert amúgy minden 16 éves egy hülye r*b*, és egyébként is...! :D Nevetséges.

Nem történt semmi baj, a gyerek tovább maradt az oviban, de vigyáztak rá, biztonságos helyen volt. Sajnos a Kérdező elfelejtette igen. Emberi dolog, hibázott de beismerte. Ezért miért kell vele így beszélni? Minimális tisztelet és tolerancia kijár mindenkinek, szerintem!

Majd írd meg, hogy mi volt!

2014. márc. 4. 18:48
 29/67 anonim ***** válasza:
70%
Te hülye vagy 9-es, sehol se rakják ki a gyereket az óvoda elé, hogy majd jönnek érte! -.-"
2014. márc. 4. 18:57
 30/67 anonim ***** válasza:
82%
Én még olyan ovodát nem láttam, hogy a kisgyereket kirakták az ovodakapuja elé. Olyan nincs! Haragudnak rád, majd megnyugodnak, kb 20 éve engem is ott felejtettek az oviban, és mégis túléltem - az ovónö vitt haza biciglivel :)
2014. márc. 4. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!