Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lepődik meg? Azt akarja,...

Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.

Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.

Elvette, de nem értem, hogy minek.

16L

2014. febr. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
21%

"A külseje tökéletes"

Amíg ebben méred a kapcsolatodat, addig sajnos nem igazán vagy érett rá. :) És van különbség a között, hogy hagyja hogy te dönts, vagy hogy rádhagy minden hülyeséget, mert nem érdekli hogy 5-10-20 év múlva mivel kell majd megküzdened, csak mert szerinted gyereklányként elég érett vagy ahhoz hogy ilyen döntéseket hozz. Itt hibádzik a dolog. Mert lehet akármilyen tökéletes a külseje, a kapcsolatok nem erről szólnak. Kellemetlen ha ő így gondolkodik, de legalább akkor egy szinten vagytok , így nincsen gond. :) Az viszont még mindig nevetséges, hogy egy 14 éves gyereket farkalt meg anno.

A gyógyszer pedig méreg, sokan sajnos egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy miért írják fel az orvosok, milyen részesedésük van ebből és a gyógyszergyártó cégek miért is gyártják ezeket. :) Ha az emberek tudnának erről, nem szednék azt a szemetet az biztos.

2014. márc. 1. 13:21
 82/84 anonim ***** válasza:
39%
Anyukád azért lepődött meg, mert arra számított, hogy ha maj egyszer elkezdesz szexuális életet élni, szólsz neki, hogy elmész gyógyszert feliratni. Másrészt anyukád helyében örülnék, hogy nem a szerencsére bíztad a védekezést.
2014. márc. 1. 13:28
 83/84 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen anyám lenne, nem nagyon lenne oka a meglepetésre, hogy nélküle intézem a dolgokat. A lánynak 14 éves kora óta van barátja, és anyuka egyszer nem ült le vele beszélgetni...ha nem is lett volna barátja, akkor is le kellett volna ülnie vele beszélgetni
2014. márc. 1. 13:36
 84/84 anonim ***** válasza:
0%
Igazság szerint ha az érdekel, hogy miért tette anyukád, amit tett, akkor tőle kellene megkérdezni. Akár vázlatot írva, ha úgy kell.
2014. márc. 1. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!