Amelyik nő egymaga dönt a teherbeesésről, miért lepődik meg, ha otthagyják?
Nem csak szóbeszéd, ismerősi körömből is kikerült pár ilyen személy. Szóval van egy nő meg egy férfi, vagy rossz a kapcsolatuk, vagy szakítanak néha, vagy éppen alig ismerik egymást, vagy a levegőben lóg már a szakítás, de abban megegyeznek, hogy gyereket korai lenne vállalni. A hölgyek ennek ellenére hazudnak a tablettabevételről (a férfi meg miért húzzon gumit, ha egyszer elhiszi, hogy a nő sem akar gyereket és tesz is ellene), aztán bejelentik, hogy terhesek, őket tessék odaköltöztetni magukhoz és minimum pénzelni. Ha ezek után otthagyják őket, miért áll még nekik feljebb? Akiket ismerek a férfiak a gyerekről gondoskodnak, mind pénzzel mind idővel, de nem fér a fejembe, hogy a hölgyek miért nem látják be, hogy családot nem így kell alapítani?
És akik azt mondják, hogy a férfi miért nem védekezett, az ne írjon, mert már kifejtettem feljebb, illetve ezt amúgy is megelőzi időben az, hogy miért hagyja abba a nő szó nélkül a tablettát?
A teherbeesés ősrégi női trükk, ami évszázadokig elég jó hatékonysággal működött. És ha már egyszer elvetették magukat, onnantól együtt is maradtak, hiszen nem nagyon volt válás.
Csak azt felejtik el ezek a nők, hogy ma már a 21. században élünk..
Hát azért 15 évesen ez kicsit más tészta.
Mindegy.
Ettől függetlenül én meg azt nem értem, hogyha már küszöbön a szakítás és ki nem állhatják egymást olyankor minek kell még utoljára megdugni a másikat. Ez nem fér a fejembe. Mert a hölgyek nyilván hibásak maximálisan, de adott egy f@szi aki ki akarja rakni a nőjét, már már majdnem, de előtte még egyszer megdugja amiből lesz aztán a gyerek. A pasik sem tanulnak ám. Szal szerintem mindenki hülye.
Azt sem tudom egy rossz kapcsolatban hogyan működik a szex, mert ha tele tököm a másikkal csak nem lesz gusztusom hozzá. Egy szó mint száz ilyenkor mindegyik fél megérdemli a sorsát.
Olyan elcsépelt ez
a védekezés mind két fél feladata, ezt kéne minden ember fejébe bele verni, és akkor nem fog 1 gyerek szendvedni két idi'ta felnött miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!