Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lepődik meg? Azt akarja,...

Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.

Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.

Elvette, de nem értem, hogy minek.

16L

2014. febr. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
6%
18 A lányom falazott egy ilyen nagyképű tuskó kölöknek,mikor a padba felejtette az óvszert meg a tablettáit, de megjött az esze (iskola szintú botrány volt belőle, mert a suliba nem túrik)), igaz ki is derült, hogy ki a "jó " barátnő, akiről az anyja első pillanatban megmondta kicsoda micsoda a kölök. A gyerek meg lelkileg tipródik egy ilyen neveletlen faragatlan kölök miatt, hogy miért nem bírt hazudni. Ennyit az ilyen tuskó kölökről.
2014. febr. 28. 19:15
 22/84 anonim ***** válasza:
33%

"Juj most ki van meglepődve, hogy egy 16 éves szexel? "

Miért talán normális lenne? Baromira nem.

2014. febr. 28. 19:15
 23/84 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó abszolút rgyetértek.
2014. febr. 28. 19:16
 24/84 anonim ***** válasza:
5%
egyetértek
2014. febr. 28. 19:16
 25/84 anonim ***** válasza:
80%
Ööö te milyen világban élsz? Amikor már ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN kezdik! És legalább védekezik, ja tiltsuk meg neki, vegyük el a tablettát, vegyük el a pénzt, hogy ne legyen óvszerre, aztán úgyis szexelnek, max majd vigyáz a srác, aztán jöhet az abortusz!
2014. febr. 28. 19:17
 26/84 anonim ***** válasza:
20%
Aki nevelve van, az nem kezdik általános suliban, csak a kallódó, nevelés nélküli gyerekek, akik család nélkül nőnek fel, vagy agyon vannak nevelés nélkül kényeztetve. Kezdjük ott, hogy egy normális suli el sem túri. Tudok olyanról akit ez miatt vágtak ki, azonnali hatállyal. Akár 7-es volt, akár 8-os egy adott suliból. Hozzáteszem én mint szülő igazat adok nekik.
2014. febr. 28. 19:20
 27/84 anonim ***** válasza:
79%
Azért 16 évesen már szexeltek a korábbi évtizedekben is. Én most vagyok 33, és én is 16 évesen kezdtem, ráadásul a suliból gyakorlatilag mindenki beelőzött szex terén.
2014. febr. 28. 19:21
 28/84 anonim ***** válasza:
71%
Jaj nem lehet mindenki ilyen szentfazék, mint te. Élmény lehet a párodnak, ünnepnapokon azért engeded hogy belépjen a szentélybe? :D
 29/84 anonim ***** válasza:
61%

nem azt akarja, hogy ne védekezz.

Azt szeretné, ha a még változó hormonális rendszered nem kevernéd meg.

VAn más módszer is.

az egyetemista pasidnak is lehetne annyi esze, ha már egy 16 évest lefektet, hogy védekezzen ő.

30/84 anonim ***** válasza:
47%
Először ülj le vele beszélgetni. Kérj tőle bocsánatot, amiért nem mondtad el neki, hogy gyógyszert szedsz, mert ez tényleg nem volt egy szép dolog. Utána mondd el neki, hogy azért szeded, mert felelősségteljes ember vagy és nem akarsz bajt. Ha ezek után se adja vissza, akkor szólítsd ezentúl Nagyinak, akkor csak meg fogja érteni a helyzetet.
2014. febr. 28. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!