Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?
Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.
Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.
Elvette, de nem értem, hogy minek.
16L
kérdezd meg tőle, hogy azért vette el, mert ellenkezik a vallásával a védekezés?
unokát szeretne?
némelyik szülő butább, mint a 14-15 éves gyereke...
Ha még sose beszéltetek erről, akkor persze, hogy meglepődött. Egy dolog tudni, hogy a lányodnak van barátja, és egy másik, hogy a lányod nem csak a személyiségével ejtette őt rabul, hanem a lába közével is. Bocs a vulgarizmusért :)
Az anyák hajlamosak a legjobbat feltételezni a gyerekeikről, sokszor egészen irreálisan. Most viszont kiderült, hogy rózsaszín ábrándjai voltak csak rólad, és ez megzavarta.
Nyilván ha ésszerűen gondolkodna erről, akkor eszébe jutna, hogy a barátod majd vesz másik gyógyszert, és kész, szóval ezzel, hogy elvette, igazából nem oldotta meg a problémáját. A legjobb az lenne, ha nem a gyógyszert követelnéd vissza tőle, hanem egyszerűen csak beszélgetnétek erről. Akár részletekbe menően - fogalmam sincs, milyen viszonyban voltatok eddig, de erről a témáról van mit mondanotok egymásnak. Légy erős, lehet, hogy majd elmond egy-két intim történetet az édesapádról is :)
Anyukád NEM azt akarja, hogy ne VÉDEKEZZETEK, hanem hogy ne SZEXELJETEK!!!
A fogamzásgátlót meg ezentúl hordd mindig magaddal, akkor nem tudja elvenni.
Nem tudja...
Most rájöttél, hogy anyud előtt nem lehetsz őszinte.
Fájdalmas ez azt elhiszem.
Most válsz felnőtté.
Valahogy szerezned kell gyógyszert, nem tudom ez hogy megy s a barátodnál legyen. Nálad csak néhány szem legyen, kb. annyi ami a következő találkozásig kitart.
Fájdalmas felismerés lehet, hogy anyudban nem bízhatsz.
De őt nem tudod megváltoztatni, a saját életedet azonban kézbe kell venned.
Szomorú ez de ezek után kétszer is gondold meg bármibe beavatod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!