Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lepődik meg? Azt akarja,...

Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.

Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.

Elvette, de nem értem, hogy minek.

16L

2014. febr. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
10%

Akkor is ekkora neveletlen lesz a szád, ha bajba kerülsz? Akkor is ekkora arcod lesz? vagy akkor kisgyerek módjára bujsz majd édesanyád mögé, hogy oldja meg a problémádat?

Sunnyogni, másikat átverni könnyű,hazudozni otthon, de felelősségteljesen gondolkozni az nem megy, csak játszani a felnőttet ugyi?

Igaza van az édesanyádnak, én is a helyébe maximálisan vérig lennék sértve, hála Istennek nálunk, ha majd idáig eljut a dolog, tudom, hogy a lányom engem fog megkérni, hogy menjek vele nődokihoz és nem így fogom megtalálni azt a cuccot, amit egy értelmes, magát jó szakembernek tartó doki egy 16 éves gyereknek fel sem ír. Az sem véletlen, hogy annyi PCOS szindrómás nő van mostanság, ha jobban szét nézel a miértek körül.Felelőtlenül gyerek kárára bárki felír neked receptet, csak hogy a következményét, hormonális és egyéb következményét te viseled egész fogamzó képességbeli időben, ráadásul még nincs is kialakulva tökéletesen a hormonrendszered.

Nem is tudom édesanyád helyébe mit is csinálnék veled.

2014. febr. 28. 19:01
 12/84 anonim ***** válasza:
84%
örülnie kéne, hogy ilyen felelössegteljes a lánya ilyen fiatalon. Legalább azt a levelet adja vissza, amit nem szedtél végig, ha nem akar neked rosszat. Utána, ha nem változik a hozzáállása, ja, el kell titkolni. Inkább, mint hogy korán jöjjön az unoka :)
2014. febr. 28. 19:02
 13/84 anonim ***** válasza:
62%
Talán édesanyának nem most kéne fogni a fejét, hanem már jóval ezelőtt le kellett volna ülnie a kislányával beszélgetni. Akkor talán nem lett volna ez!
2014. febr. 28. 19:04
 14/84 anonim ***** válasza:
91%

11es, akkor sem az a megoldás, hogy elveszi a gyógyszert. Már sokkal korábban kellett volna kommunikálnia a lányával erröl, föleg, tudva hogy van barátja. Nem?

Velem pl. gyerekkorom óta beszélt ezekröl a dolgokról ezért nagyobb koromban sem volt ciki beszélgetni ezekröl a dolgokról. Persze ismeretlenül nem ítélek el senkit..

2014. febr. 28. 19:06
 15/84 anonim ***** válasza:
86%
Na, ezt jól megfogalmaztam :) ezekröl a dolgokról 2x egy mondatban :) Magyarán: szexualitásról, fogamzásgátlásról, gyógyszer mellékhatásairól, mindenröl.
2014. febr. 28. 19:08
 16/84 anonim ***** válasza:
19%
Nem azt akarja, hogy gyerekként ne élj nemi életet.
2014. febr. 28. 19:10
 17/84 anonim ***** válasza:
77%
16 évesen kell megtapasztalnia az embernek a körülötte lévő világot. Itt van pl. a 11-es, akinek a lánya majd tutin csak akkor fordul az anyjához, ha már terhes, leginkább kb. a 6. hónapban, mert azt se fogja tudni, hogy ha nem jön meg, akkor az mit jelent, hiszen kedves anyukája nemhogy nem világosítja majd fel, hanem azt sem tudom, hogy ő maga a bigott hozzáállásával egyáltalán hogyan tudott gyereket csinálni. Szóval látod, anyád is gáz, de vannak még sokkal rosszabbak is.
 18/84 anonim ***** válasza:
88%

Juj most ki van meglepődve, hogy egy 16 éves szexel?

LEGALÁBB van esze és védekezik, és nem jön majd itt a "félig tette be, kicsit ment el, ugye nem vagyok terhes?" kérdés.

Anyád idióta; állj elé és kérdezd meg, hogy akkor visszaadja, vagy szeretne nagymami lenni?!

11: neked előre sajnálom a gyereked!

19/84 anonim ***** válasza:
22%

14-es nálunk is állandóan beszédtéma minden, ez ügyben nem aggódok, de felháborít a kérdező pökhendi ostoba butasága, ahogy a problémát óhajtja szőnyeg alá söpörni. Eleve egy jó doki fel sem irja egy 16 évesnek a tablettát.

Lehet minuszolni, de ez az igazság.

2014. febr. 28. 19:11
 20/84 anonim ***** válasza:
70%

17/18

Jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget. Velem sem beszélték meg a szüleim mégis tudtam, pedig internet a világon sem volt. Aki a mai világban nem tud utána nézni annak amit érdekel az hülye.

2014. febr. 28. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!