Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?
Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.
Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.
Elvette, de nem értem, hogy minek.
16L
Nem tudom, ki pontoz le allandoan. Persze nem tragedia, nem azert. De most komolyan, hanyszor olvashattok itt olyat, hogy "a ferjemmel babat szeretnenk, tegnap egyutt voltunk es ma negativ a teszt, tehes vagyok??? Mikor teszteljek???" - es ott ul a gep elott a tajekoztato meg valoszinuleg a gyujtospapirok kozott figyel.
A kerdezo mar most 16 evesen erettebben gondolkodik.
A mai gyógyszerek nem olyan szarok mint a régiek.
Majd ha fáj neki mindenhol dugd el a gyógyszerét mondván hogy árt neki. Akkor majd rádöbben milyen érzés ez.
ja mert csak az lesz meddő aki tablettát szed fiatal korban
Kedves Kérdező! Dobd el a tabit és vállaljatok gyereket, az lenne a felelősségteljes! :D
"Majdnem nagykoru, 16 eves..."
Persze már majdnem nyugdíjas is.
50%-os, te most miért pattogsz itt? :D
Menj inkább, neveld a lányodat, nehogy belőle is olyan "neveletlen" lány legyen, mint belőlem.
Nem kell vállalni. Szüld meg majd hagyd ott anyádra, s lépj le a pasiddal.
Lesz ideje 2 pelenkázás közt elgondolkoznia a hülyeségén.
"Kedves Kérdező! Dobd el a tabit és vállaljatok gyereket, az lenne a felelősségteljes! :"
Te sem hallottál még az óvszerről?
72: de hallottam, de akkor abba kötnétek bele, hogy de kiszakadhat, lecsúszhat, benne maradhat, anyám tyúkja.
Mindennel bajotok van, csak azért mert ő szexel, ti meg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!