Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lepődik meg? Azt akarja,...

Miért lepődik meg? Azt akarja, hogy ne védekezzünk? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anya ma pakolt a szobámba /ez a mániája/ és megtalálta a fogamzásgátlómat. Hazajöttem a suliból, láttam, hogy feszül. Kérdeztem, hogy mi a baja, elkezdte mondani, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy milyen lány lett belőlem, ők nem ilyennek neveltek, nem is tudja, hogy elmondja-e apának. Először nem is értettem, mi történt, utána mondta, hogy megtalálta a gyógyszeremet és elvette.

Most nem értem, miért lepődik meg, amikor a barátom egyetemista és gondolhatja, hogyha kettesben vagyunk, akkor nem csak filmet nézünk.

Elvette, de nem értem, hogy minek.

16L

2014. febr. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
21%
Mert mi 16 évesen? Attól, hogy 14 évese korától nemi életet élnem lesz felnőtt.
2014. febr. 28. 20:06
 52/84 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, miert pontoztatok le. Joga van orvoshoz menni, joga van a valasztashoz, joga van a megfelelo tajekoztatashoz.
2014. febr. 28. 20:07
 53/84 anonim ***** válasza:
85%
Nem a nemi elettol lesz felnott, en nem ezt mondtam. Majdnem nagykoru, 16 eves...
2014. febr. 28. 20:09
 54/84 anonim ***** válasza:
89%

bezzeg ha azt írná, hogy terhes akkor jönnének a Miért nem szedsz tabit kérdések...

Van esze, de úgy tűnik ez is baj.

2014. febr. 28. 20:10
 55/84 anonim ***** válasza:
87%
30 meg afölött is vannak hülyék, én már megtanultam, hogy nem életkorhoz kötöm azt, hogy valaki mennyire érett.
2014. febr. 28. 20:11
 56/84 anonim ***** válasza:
61%
Igy van, van aki a babagyartasba fog mar bele ferjezetten ugy, hogy nem sok fogalma van a testenek a mukodeserol.
2014. febr. 28. 20:16
 57/84 anonim ***** válasza:
79%
Azért az kemény, hogy ügyvédnő anyuka ilyen szinten van, hogy elveszi a tablettát a gyerekétől, azt hittem, hogy valami 8 ált.-os szakmája van.
2014. febr. 28. 20:21
 58/84 anonim ***** válasza:
71%
Előbb utóbb rá kell hogy jöjjön az ember, hogy nem biztos hogy az az illemtudóbb, érettebb, okosabb, tapasztaltabb, értékesebb ember, akinek diplomája van. Ezért nem szabad soha ismeretlenül ítélni. Kor alapján sem. Lehet, hogy ő 16 éves csak, de gondolkodott előre, az anyja meg nem, csak élt abban a hitben hogy az ő kislánya még nem érdekelt ezekben a dolgokban. Vagy annyira gyerekes az anyuka, hogy ő érzi cikinek, hogy ilyenekről beszéljen a lányával.
2014. febr. 28. 20:27
 59/84 anonim ***** válasza:
86%
És az, hogy elvette tőle a gyógyszert, megint azt bizonyítja, hogy felelőtlen, nem gondolkodik előre.
2014. febr. 28. 20:28
 60/84 anonim ***** válasza:
63%
Nem azért de anyuka mit gondolt, ha tudja, hogy 14 éves kora óta van barátja a lányának? Hogy legoznak?
2014. febr. 28. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!