Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek utálni fog a...

Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?

Figyelt kérdés

Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.

Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.

Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.

Szerintetek igaza van?

2014. jan. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
95%
Tudja, hogy az anyja vagy, de nem erzi! Idegen vagy neki most is, igy nem tudni, hogy ha mar nagyobb lesz, hogyan viszonyul hozzad, illetve a te csaladodhoz, mivel te ot ebbol kizarod jelenleg! ....a gyermeknek az erzelmeit, reakciojat elore nem tudni, de pozitivra ne szamits!
2014. jan. 29. 19:47
 52/69 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem volt ott soha az anyám, apám nevelt fel egyedül, és nagyon jól "pótolta" az anyai szeretet. Mindent megtanított amire szükségem volt és mindig ott volt nekem, mikor bajaim voltak, akár suli, akár pasik terén.

Az anyai szeretet pótolhatatlansága mese.

25/N

2014. jan. 29. 19:57
 53/69 anonim ***** válasza:
74%
Nem fog utálni, szimplán nem fog foglalkozni azzal, hogy létezel. Neki olyan leszel, mint egy vadidegen, vagyis rohadtul nem fogod érdekelni.
2014. jan. 29. 20:12
 54/69 anonim ***** válasza:
52%

#52 voltam.

Lehet leszavazni, de attól még igaz marad.

2014. jan. 29. 20:15
 55/69 anonim ***** válasza:
53%

Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem sokkal nagyonn erő és sokkal több szeretet kell ahhoz, hogy a gyerek érdekében lemondj a gyerekről, minthogy felneveld.

komolyan felnézek azokra a nőkre, akik nem tartják maguk mellett csak azért a gyereket, mert ez a társadalom elvárása, képesek arra, hogy inkább ők szenvedjenek, de a gyereküknek jobb legyen. Mert lehet, hogy a harmadik tablet nem létszükséglet, de az étel, a ruházkodás, meleg lakás igen. És sok nő ezt sem tudja biztosítani, mégis foggal-körömmel ragaszkodik a gyerekhez, akinek jobb helye lenne pl váláskor az apánál.

Kérdező, nekem van örökbe fogadott unokatestvérem, aki felnőttként megkereste a szüleit és egy percig sem neheztelt rájuk.

2014. jan. 29. 20:27
 56/69 anonim ***** válasza:
67%

Nekem vannak ismerőseim akiket az apjuk nevelt, az anyjuknak lett később még gyereke, akit a testvérükként szeretnek.

Ha a nagyszülei meg az apja nem nevelik arra a gyereket, hogy utáljon, nem fog. Tálalás kérdése az egész.

Nem értek egyet itt sokakkal, ha az anya hiánya ronccsá tenné a gyereket, akkor soha nem szabadna váláskor apának ígérni őket, ugye így gondoljátok? Ne legyünk nevetségesek! Az egyik gyereket az apja neveli a másikat az anyja. Kész. Ja, az én nővéremet is apám nevelte, engem meg anyám, ez volt a bírói döntés. Pont. Én nem utálom apámat, a nővérem nem utálja anyámat. Mert miért is???

2014. jan. 29. 20:33
 57/69 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, azt mondod, hogy nem tartod jó ötletnek, hogy magadhoz vedd.

Akkor mi van a második gyerekkel? Születése után megy valami gazdag rokonhoz?

Szerintem te nem szereted a lányod.

Így viszont tényleg jobb neki, ha nem te neveled, csak sajnálom a második gyereket, hogy egy szeretet nélküli anyával nő fel (ha nem passzolod le azonnal valakinek)

2014. jan. 29. 20:34
 58/69 anonim ***** válasza:
59%
A bírói döntést ne keverjük össze azzal, hogy valaki önszántából lemond a gyerekéről!
2014. jan. 29. 20:36
 59/69 anonim ***** válasza:
69%
#58, a válóperek jó részénél a "bírói döntés" - szerencsére - annyi, hogy a bíró megállapítja, a felek között létrejött közös megegyezés megfelel a törvényes előírásoknak.
2014. jan. 29. 21:06
 60/69 anonim ***** válasza:
49%
Te vagy az anyák szégyene!
2014. jan. 29. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!