Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?
Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.
Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.
Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.
Szerintetek igaza van?
"Te nem is akarod magadhoz venni, csak a kifogásokat keresed. Attól, még az apja megvehetné neki az x ezer forintos dolgokat, a nagyszülei is, de egy gyereknek nem a pénz számít, hanem a törődés, a szeretet."
Miért szerinted az apa nagyszülei nem szeretik?
Nem tudom, hogy a történetben feltűnt-e valakinek, hogy annak a gyereknek van egy másik, egyenértékű és egyenjogú szülője is, az apja. Mert hogy róla eddig szó sem esett, úgy tűnik, mint ha itt csak az anya, meg az apai nagyszülők lennének szereplők...
Pedig fontos körülmény lehet, hogy ő is ott él-e a nagyszülőkkel együtt, vagy neki is van új párkapcsolata ahova nem vitte magával a gyerekét, vagy mi van vele?
,,Nem tudom, hogy a történetben feltűnt-e valakinek, hogy annak a gyereknek van egy másik, egyenértékű és egyenjogú szülője is, az apja.,,
Vegre valaki aki latja a lenyeget.
Egy gyereknek mindenegy apja vagy anyja neveli a lenyeg szeressek kotodhessen es biztonsagban nevelkedhessen.
kerdezo dontott es o igy latta jonak.Tiszteletem neki nem lehetett konnyu helyzetben.
Mindegy, hogy a gyereket az anyja vagy az apja neveli?
Nem, egyáltalán nem mindegy. Együtt kéne nevelni. Az a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!