Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek utálni fog a...

Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?

Figyelt kérdés

Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.

Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.

Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.

Szerintetek igaza van?

2014. jan. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
52%

"Te nem is akarod magadhoz venni, csak a kifogásokat keresed. Attól, még az apja megvehetné neki az x ezer forintos dolgokat, a nagyszülei is, de egy gyereknek nem a pénz számít, hanem a törődés, a szeretet."

Miért szerinted az apa nagyszülei nem szeretik?

2014. jan. 29. 16:56
 22/69 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Én utálnálak. Mi sem vagyunk gazdagok, de legalább anya nevelt fel. A nagyszülők ha tehetősebbek úgysem hagyták volna, hogy az a kicsi bármiből hiányt szenvedjen.
2014. jan. 29. 16:58
 23/69 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez a gyerek jobban is járt, hogy nem te neveled. Mit tanulhatna töled?
2014. jan. 29. 17:08
 24/69 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy a történetben feltűnt-e valakinek, hogy annak a gyereknek van egy másik, egyenértékű és egyenjogú szülője is, az apja. Mert hogy róla eddig szó sem esett, úgy tűnik, mint ha itt csak az anya, meg az apai nagyszülők lennének szereplők...

Pedig fontos körülmény lehet, hogy ő is ott él-e a nagyszülőkkel együtt, vagy neki is van új párkapcsolata ahova nem vitte magával a gyerekét, vagy mi van vele?

2014. jan. 29. 17:10
 25/69 anonim ***** válasza:
57%
Szereti az apja boldogok, normális apa nem neveli a nő ellen akkor miért utálná. Ma világban minden második gyerek csonka családban nő fel, elég megkeseredett felnőttek lesznek apa,anya ellen utálkozásra nevelik.
2014. jan. 29. 17:11
 26/69 anonim ***** válasza:
48%
Ha az én anyám csinálta volna ezt, igen, gyűlölném. Az utcán még le is köpném. Egy barátnőm is így járt, drága anyukája jobb élet reményében otthagyta a nagyszülőknél. Most, mikor már felnőtt lett jutott eszébe hogy van egy lánya. Szerencsére barátnőm elküldte a halálba, nagyon helyesen. Én is ezt tettem volna a helyében. Remélem a te lányod is ezt teszi majd.
2014. jan. 29. 17:27
 27/69 anonim ***** válasza:
63%
Nem mondom ,hogy utálni ,fog,hanem van megvetést és közönyt fog irántad érezni ! A drága holmi nem minden ,az nem boldogít ,van ami ingyen van és a világon mindennél többet ér ,ez a SZERETET ! Nem is értem ,hogy tudtál róla lemondani ... vagy legalábbis ,miért nem ragaszkodsz hozzá ,miért nem akarod újra magadhoz venni ? Nagyon meg fogod bánni egyszer !
2014. jan. 29. 17:41
 28/69 anonim ***** válasza:
10%
Ez a helyes link : [link]
2014. jan. 29. 18:09
 29/69 anonim ***** válasza:
44%

,,Nem tudom, hogy a történetben feltűnt-e valakinek, hogy annak a gyereknek van egy másik, egyenértékű és egyenjogú szülője is, az apja.,,

Vegre valaki aki latja a lenyeget.

Egy gyereknek mindenegy apja vagy anyja neveli a lenyeg szeressek kotodhessen es biztonsagban nevelkedhessen.

kerdezo dontott es o igy latta jonak.Tiszteletem neki nem lehetett konnyu helyzetben.

2014. jan. 29. 18:12
 30/69 anonim ***** válasza:
40%

Mindegy, hogy a gyereket az anyja vagy az apja neveli?

Nem, egyáltalán nem mindegy. Együtt kéne nevelni. Az a normális.

2014. jan. 29. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!