Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?
Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.
Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.
Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.
Szerintetek igaza van?
29.
Legalább nem dobta a kukába vagy nem adta intézetbe.
30 igen ket szulo kene hogy nevelje az a normalis de hany csonka csalad van Magyarorszagon? hany gyereket nevel kizarolag az anya ?
ez egy megoldas nem megszokott de teljessen mindegy apa vagy anya nevel ha nevel es szeret,
Attól még hogy sok ilyen van nem lesz se normális, se megszokott dolog.
Nem tudom elképzelni, hogy egy anya ne ragaszkodna a saját gyerekéhez, akármilyen körülmények között is van. És itt nem arról van szó, hogy éhezne a gyerek, csupán nem a "megszokott életszínvonalat" nyújtaná neki.
Ami valljuk be, nevetséges indok, mindössze annyiról van szó, hogy nem akar a gyerekkel foglalkozni.
Az ilyenek miatt kötném feltételekhez és pszichológiai teszthet a gyerekvállalást.
Kedves #36, én meg azt gondolom, hogy végre Magyarországon is megszűnhetne már az a tömegpszichózis, hogy egy válás után a kisgyereket okvetlen az anyának kell nevelnie, "mert anya csak egy van, mert az anya tudja legjobban, mi kell a gyerekének, mert az anyaaaa..."
Egy gyereknek két egyenjogú és egyenrangú szülője van, nekik kell eldönteni, hogy válás esetén melyikük tud a gyerek számára optimálisabb körülményeket biztosítani. Ennyi.
Az optimális az, ha a gyerek a két szülővel nő fel. Ha ez nem megoldható, akkor azzal a szülővel, amelyik az ideálisabb körülményeket tudja biztosítani számára. És az (na jó, a szoptatós időszakon túl) teljesen mindegy - megismétlem TELJESEN MINDEGY - hogy az anyja, vagy az apja.
Amelyik nő képes lenézni egy nőtársát pusztán azért, mert a válás után úgy állapodtak meg, hogy az apánál helyezik el a gyereket, na, az szerintem tényleg megvetésre méltó. Tudod, ő az, aki az ominúzus krétakörnél inkább széttépné a gyereket, de "az éééééén babááááám, az ENYÉÉÉÉM, az ENYÉÉÉÉÉÉMMMMMM"
(na, ez már nagyon kikivánkozott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!