Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek utálni fog a...

Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?

Figyelt kérdés

Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.

Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.

Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.

Szerintetek igaza van?

2014. jan. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ! Milyen időközönként látogatod a gyermeked ? A te szüleid mit szóltak ,hogy lemondasz róla ?
2014. jan. 29. 18:18
 32/69 anonim ***** válasza:
64%

29.

Legalább nem dobta a kukába vagy nem adta intézetbe.

2014. jan. 29. 18:18
 33/69 anonim ***** válasza:
52%
Nézzük a kislány szemszögéből. Anyu lepasszolta a nagyiéknak, mert nincs kedve vele törődni, csak kifogásokat gyárt. Ha a kislány felnő mit fog gondolni az anyjáról? Semmi jót, teljesen jogosan.
2014. jan. 29. 18:21
 34/69 anonim ***** válasza:
42%
Baromira álszent némelyik válasz, amikor egymásnak tippeket adnak, hogy apukát, hogy lehet a gyerektől távoltartani akkor nem gondolnak ilyenekre, hogy együtt neveljék válás után is.
2014. jan. 29. 18:24
 35/69 anonim ***** válasza:
66%

30 igen ket szulo kene hogy nevelje az a normalis de hany csonka csalad van Magyarorszagon? hany gyereket nevel kizarolag az anya ?

ez egy megoldas nem megszokott de teljessen mindegy apa vagy anya nevel ha nevel es szeret,

2014. jan. 29. 18:25
 36/69 anonim ***** válasza:
27%

Attól még hogy sok ilyen van nem lesz se normális, se megszokott dolog.

Nem tudom elképzelni, hogy egy anya ne ragaszkodna a saját gyerekéhez, akármilyen körülmények között is van. És itt nem arról van szó, hogy éhezne a gyerek, csupán nem a "megszokott életszínvonalat" nyújtaná neki.

Ami valljuk be, nevetséges indok, mindössze annyiról van szó, hogy nem akar a gyerekkel foglalkozni.

Az ilyenek miatt kötném feltételekhez és pszichológiai teszthet a gyerekvállalást.

2014. jan. 29. 18:30
 37/69 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó nem vagy normális.
2014. jan. 29. 18:38
 38/69 anonim ***** válasza:
71%
Áh, szóval ma már az a nem normális, aki normális családban nevelné fel a gyerekét? És nem látja jónak, ha minden jött-ment idióta gyereket csinál, hogy aztán kitermeljen még egy elcseszett embert? Érdekes. :)
2014. jan. 29. 18:41
 39/69 anonim ***** válasza:
11%
Nem az a nem normális ahogy nyilatkozol.
2014. jan. 29. 18:42
 40/69 anonim ***** válasza:
66%

Kedves #36, én meg azt gondolom, hogy végre Magyarországon is megszűnhetne már az a tömegpszichózis, hogy egy válás után a kisgyereket okvetlen az anyának kell nevelnie, "mert anya csak egy van, mert az anya tudja legjobban, mi kell a gyerekének, mert az anyaaaa..."

Egy gyereknek két egyenjogú és egyenrangú szülője van, nekik kell eldönteni, hogy válás esetén melyikük tud a gyerek számára optimálisabb körülményeket biztosítani. Ennyi.

Az optimális az, ha a gyerek a két szülővel nő fel. Ha ez nem megoldható, akkor azzal a szülővel, amelyik az ideálisabb körülményeket tudja biztosítani számára. És az (na jó, a szoptatós időszakon túl) teljesen mindegy - megismétlem TELJESEN MINDEGY - hogy az anyja, vagy az apja.

Amelyik nő képes lenézni egy nőtársát pusztán azért, mert a válás után úgy állapodtak meg, hogy az apánál helyezik el a gyereket, na, az szerintem tényleg megvetésre méltó. Tudod, ő az, aki az ominúzus krétakörnél inkább széttépné a gyereket, de "az éééééén babááááám, az ENYÉÉÉÉM, az ENYÉÉÉÉÉÉMMMMMM"

(na, ez már nagyon kikivánkozott)

2014. jan. 29. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!