Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?
Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.
Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.
Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.
Szerintetek igaza van?
40-es, nem azt írtam, hogy mindenképpen az anyának kell nevelnie. Mint írtam, rengeteg anyának nem való gyerek.
Arra utaltam, hogy hiába van rengeteg csonka család, attól még mindig a vérszerinti anya, apa, gyerekek lenne a normális családmodell.
Plusz egyéni véleményt főztem hozzá, hogy számomra furcs,a hogy egy anyának nem kell a saját gyereke.
Kedves utolsó, olvasd el a fenti kérdést. :)
A konkrét esetről beszéltem. Ha az apuka tette volna ezt, mint a kérdező, akkor ugyanez lenne a véleményem, csak helyettesítsd be az "apa" szót a megfelelő helyre.
Ja, és kedves #42, mondok még egy vicceset a kettős mércére (bocs, hogy Neked címzem, itt a hozzászólók zömére áll)
A Kérdezőt itt nekiáll a plénum megfeszíteni, mert szülés után az apára és az ő családjára bízta a gyereket.
Ha a Kérdezővel nem a terhesség végén esik meg az a szakítás, hanem az elején, és az abortuszon töprengő kérdést tenné fel, ugyanazok a válaszolók zöme arról győzködné, hogy "addörökbe...", és azt magyarázná, hogy mennyire magasztos és tisztességes mégis kihordani és megszülni azt az életet...
Most akkor ez hogyan is van, csókolom? Ha a saját apjára és annak szüleire bízza a gyereket, akkor leköpjük, és arról győzködjük, hogy a gyereke gyűlölni fogja?
Ha vadidegenekre bízná, akkor megtapsoljuk, és arról győzködjük, hogy majd a gyerek is hálás lesz érte?
Ez így szerinted normális dolog?
A lányom két és fél éves. Tudja, hogy én vagyok az anyja.
Nem tartom jó ötletnek, hogy magunkhoz vegyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!