Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek utálni fog a...

Szerintetek utálni fog a lányom amiért őt nem én nevelem?

Figyelt kérdés

Négy éve megismertem egy gazdag fiút, nekik földjük van az én családomnak semmije.

Úgy alakult, hogy terhes lettem, de mire a kicsi megszületett mi különváltunk. Mivel rosszak az anyagi körülményeink ezért a kicsit fél éves korában az apai nagyszüleire hagytam amit azóta sem bánok hiszen mindene megvan.

Most van új párom és öt hónapos terhes vagyok. A volt apósom szerint a gyerek utálni fog amiért őt nem neveltem a féltestvérét viszont igen.

Szerintetek igaza van?

2014. jan. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves a gyereked?
2014. jan. 29. 18:57
 42/69 anonim ***** válasza:
47%

40-es, nem azt írtam, hogy mindenképpen az anyának kell nevelnie. Mint írtam, rengeteg anyának nem való gyerek.

Arra utaltam, hogy hiába van rengeteg csonka család, attól még mindig a vérszerinti anya, apa, gyerekek lenne a normális családmodell.

Plusz egyéni véleményt főztem hozzá, hogy számomra furcs,a hogy egy anyának nem kell a saját gyereke.

2014. jan. 29. 18:59
 43/69 anonim ***** válasza:
19%
Hogy téged fog-e utálni, azt nem tudom, de hogy a féltesóját biztosan, az fix.
2014. jan. 29. 19:02
 44/69 anonim ***** válasza:
46%
Kedves #42 azt írod, hogy "Plusz egyéni véleményt főztem hozzá, hogy számomra furcs,a hogy egy anyának nem kell a saját gyereke." - akkor most végy egy nagy levegőt, és gondold végig, hogy ha egy válás után az anyához kerül a gyerek, akkor is azt mondanád, hogy "számomra furcsa hogy egy apának nem kell a saját gyereke"?
2014. jan. 29. 19:04
 45/69 anonim ***** válasza:
75%
Egy gyereket sem lehet széttépni, hogy két helyen legyen.
2014. jan. 29. 19:06
 46/69 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó, olvasd el a fenti kérdést. :)

A konkrét esetről beszéltem. Ha az apuka tette volna ezt, mint a kérdező, akkor ugyanez lenne a véleményem, csak helyettesítsd be az "apa" szót a megfelelő helyre.

2014. jan. 29. 19:06
 47/69 anonim ***** válasza:
59%

Ja, és kedves #42, mondok még egy vicceset a kettős mércére (bocs, hogy Neked címzem, itt a hozzászólók zömére áll)

A Kérdezőt itt nekiáll a plénum megfeszíteni, mert szülés után az apára és az ő családjára bízta a gyereket.

Ha a Kérdezővel nem a terhesség végén esik meg az a szakítás, hanem az elején, és az abortuszon töprengő kérdést tenné fel, ugyanazok a válaszolók zöme arról győzködné, hogy "addörökbe...", és azt magyarázná, hogy mennyire magasztos és tisztességes mégis kihordani és megszülni azt az életet...

Most akkor ez hogyan is van, csókolom? Ha a saját apjára és annak szüleire bízza a gyereket, akkor leköpjük, és arról győzködjük, hogy a gyereke gyűlölni fogja?

Ha vadidegenekre bízná, akkor megtapsoljuk, és arról győzködjük, hogy majd a gyerek is hálás lesz érte?

Ez így szerinted normális dolog?

2014. jan. 29. 19:11
 48/69 A kérdező kommentje:

A lányom két és fél éves. Tudja, hogy én vagyok az anyja.

Nem tartom jó ötletnek, hogy magunkhoz vegyük.

2014. jan. 29. 19:19
 49/69 anonim ***** válasza:
62%
Nem is látogatod? Csak annyit tud, hogy te vagy az anyja?! Itt nem az a kérdés, hogy magadhoz vedd-e, hanem hogy mi a francnak szülsz még egyet?! Ha majd azt is megunod, akkor őt is a nagyszülők fogják nevelni, de azért tudni fogja, hogy van anyja, valahol... Megértem, hogy a rossz anyagi körülmények miatt egy időre a nagyszülőkhöz került. De ilyenkor egy normális anya arra törekszik, hogy összeszedje magát és minél hamarabb visszakerüljön hozzá a gyerek. Nem pedig szül egy másik...
2014. jan. 29. 19:25
 50/69 anonim ***** válasza:
58%
De ne csak ezt fújd ,hogy nem tartod jó ötletnek ! A drága játék egy mindössze 2,5 évesnek semmit nem jelent .Ugyanúgy eljátszik az 1200 ft -os ,mint az 5000.-es játékkal. Miért ágálsz ennyire ellene? ...Mert normális érvet még nem mondtál .A párod is melletted áll ..ő sem ellenezné. Mit akarsz még ? Milyen időközönként lát téged a kislány ?
2014. jan. 29. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!