Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?
Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?
Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?
Azt kéne már kiverni a fejekből, hogy az abortusz egy lehetőség a FÉRFIAKNAK, hogy kimeneküljenek a helyzetből.
NEM!
Miért?
-mert nem az ő testük,
-nem az ő kockázatuk (sem maga a műtét veszélye, sem az, hogy netán soha nem lehet utána gyerekük).
Éppen ezért csak addig van lehetősége egy férfinek kapálódzni, hogy "ő márpedig nem akar gyereket", amíg ÖSSZE NEM HOZZA!
Ha már megcsinálta, NEM kívánságműsor többé!
Na ezért kell fizetni akkor is, még ha nem is akarja látni a gyereket.
Jól olvasom, 3-4 éves együttélés, kefélés után te meglepődsz, hogy gyereked lett :D
Ha nem kell a nő, hagyd ott, ha ingyenszex, ingyencseléd kell, akkor meg így jártál.
A gyerektartás a gyereknek jár, védik ezzel a babát, persze nem sok az a pénz. Az anya nem fog tudni megélni belőle és fél éves kora előtt ritka, hogy beveszik bölcsibe.
Hogy miért fizessen a pasi? Mert ott volt a készítésnél, csak ezért.
Persze a csajod helyében inkább olyan pasival csináltattam volna fel magam, aki akar gyereket, neked meg lapát. Így magával is baromira kiszúrt, meg a gyerekkel is.
Ha nem tetszik, járj prostihoz, az is csak havi 15 000-be fog fájni.
Semmi sincs ingyen barátom. A szex sosem volt következmények nélküli, csak manapság próbálják annak beállítani, de hát van némi hiba a rendszerben. Aki ezt benyalja, az magára vessen. Mindig a nő dönt, még az állatoknál is, hogy lesz-e utód vagy sem. Ez így van kitalálva. Fellázadhatsz, de az evolúciót ritkán érdekli a rinyálás.
Örülj, hogy nem lőttek fejbe, mint egyes más országokban.
Ha d-gni akar valaki, akkor tudnia kell hogy gyerek lehet belőle. A gyereknek két szülője van, akár szeretik egymást akár nem, és nekik kell felnevelni, eltartani.
Hogyha nem akarsz gyereket, ne szexelsz. Esküszöm, akkor nem kell majd gyerektartást fizetned senki után. De nem hiszem el hogy egyedül nem tudod végiggondolni ezt és fel kellett tenned ezt a fontos kérdést megvitatásra.
Nem kicseszés. inkább a nőkkel kicseszés, mert te felcsinálod, lelépsz, de neki ott marad a gyerek. És mégis miből nevelje, ha sehova nem akarnak felvenni gyerekes nőt???
Nem kell dugni felelőtlenül, és akkor nem lesz gyerek se gyerektartás.
Remélem a következő életedben nőnek születsz, kit felcsinál valami idióta 16 évesen, és megtudod milyen érzés.
Akkor leírom még egyszer a gyengébbek kedvéért akik úgy szóltak hozzá,hogy nem olvasták el az egészet.
Arról volt szó,hogy NEM AKARUNK gyereket és ő védekezik.Aztán ő úgy döntött pár év után,hogy akar de nekem nem szólt.A wc-ben kötöttek ki a bogyók.SZÁNDÉKOSAN!Mert ő gyereket akart.Ugye én hülye meg mertem bízni egy nőben mert a kapcsolatunk elején ezt letisztáztuk minden vita nélkül!
Na és persze terhes lett és közölt mindezt 4 hónapos terhesen.
Ha esetleg szólt volna előtte,hogy nem akarlak átb@ni de én meggondoltam magam akarok gyereket.....akkor azt mondom meg is gondoltam volna.De így kell ezt csinálni tényleg?
Akik azzal jöttek,hogy kötessem el magam meg társai akkor a nő is pakoltassa magát ki mert 23-24 évesen úgy gondolja nem akar gyereket?Mert ezzel az erővel akkor igen!
A lényeg az,hogy letisztáztuk tényleg,hogy nem kell nekünk gyerek csak közben ő meggondolta és be sem vette a bogyókat.3 évig nem is lett terhes amikor rendesen szedte.Miért kellett volna arra gondolnom,hogy át fog vágni ha 3 évig nem tette?
Na mindegy....akinek ennyiből nem jött le a lényeg sajnálom!
De apukám neked sem jött le a lényeg abból, amit eddig írtunk....
"Arról volt szó,hogy NEM AKARUNK gyereket és ő védekezik.Aztán ő úgy döntött pár év után,hogy akar de nekem nem szólt.A wc-ben kötöttek ki a bogyók.SZÁNDÉKOSAN!Mert ő gyereket akart.Ugye én hülye meg mertem bízni egy nőben mert a kapcsolatunk elején ezt letisztáztuk minden vita nélkül!"
Ti csak abban állapodtatok meg, hogy a nő védekezik. Vagyis ergo neked mindegy, hogy lesz-e gyerek vagy nem, mert TE NEM VÉDEKEZTÉL. Amikor a nő úgy döntött, hogy akar, abbahagyta a gyógyszert. Te pedig továbbra sem védekeztél, vagyis számodra végig mindegy volt. Úgyhogy semmi okod panaszra. Inkább örülj a világ legnagyobb csodájának, a gyermekednek!
De nem érted,hogy velem nem beszélte meg a gyógyszer abbahagyást!Szerinted ha tudom nem húzok gumit?
Esetleg olyan sötét vagy,hogy még most sem tudod megérteni amit írtam?Akkor leírom megint
-a wc-be nyomta és nekem nem szólt
-az ő döntése volt,hogy mégis akar gyereket és nem beszélte velem megint ezt át
-gyógyszert ő akart szedni/ezek szerint ezt már akkor így tervezte,hogy majd a kellő időben átvág/
Mit olyan nehéz ezen felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!