Írtam,hogy megbízik a pasi a nőben,hogy szed gyógyszert de az átvágja és nem szedi és ezt be is nyögi mikor már 4-5 hónapos terhes,hogy bocsi de a wc-ben kötött ki a bogyó mert gyereket akartam.
2014. jan. 23. 22:38
34/108 anonim válasza:
Azért, mert ő lesz terhes.
35/108 anonim válasza:
Nem érted, hogy neked is van jogod? Ha 100%-ig biztosra akarsz menni, nem dugsz!
36/108 anonim válasza:
Az -anonimként válaszoló nők általi- statisztika szerint, ma minden harmadik esetben, "a nők húzzák csőbe a pasast",
aki azután kényszeredetten elveszi, vagy fizetheti a gyerektartást huszon évig!
Ha már itt tartunk, a házasságban született gyerekek közül, kb. minden negyediknek nem a férj az apja.
(Bár ő azt hiszi.)
2014. jan. 23. 22:39
37/108 anonim válasza:
Akkor nem bízol meg a nőben! Te tulajdonképen most a természetet hibáztatod. Igen, a szexnek gyerek lehet a következménye. Ez a kockázat. A természetet aztán hibáztathatod.
2014. jan. 23. 22:39
38/108 anonim válasza:
Ha 100% ig biztosra akarsz menni akkor VÉGLEGESEN (vezeték átvágással) elkötteted magad!!
Nah akkor aztán várhatja a gyereket...
2014. jan. 23. 22:40
39/108 A kérdező kommentje:
Na de akkor,hol van a bizalom?Együtt él a pasi meg a nő 3-4 éve.A nő tudja,hogy nem akar gyereket a pasi.Nincs is vita ezen.Elfogadja a nő.Látszólag mint kiderült.Aztán mégis kell neki gyerek és a wc-ben kötnek ki a bogyók.Aztán 4-5 hónapos terhesen benyögi,hogy tudom,hogy nem akartál gyereket én meg igen és tőled,szóval ez van.Ha menni akarsz elmehetsz de a gyerektartást fizeted.Na ilyenkor jogos?
2014. jan. 23. 22:42
40/108 anonim válasza:
Értsd már meg végre,h a törvények a gyereket védik! Akárhányszor teszed is fel a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!