Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kötelezik a pasikat...

Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?

Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?

2014. jan. 23. 22:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
96%

Aki biztosra akar menni, az nem engedi ki a kezéből az irányítást. Átvertek, ez nem vitás, de azért, mert hagytad.

DE! Az átverés ténye egy dolog, de akármint is van, mégiscsak született egy GYERMEK ebből a kapcsolatból, és itt mindenki az botránkoztatott meg, hogy nyíltan vállalod, őt nem szereted.

Sosem tudhatod, mit hoz az élet. Havi 15.000 forintot fizetsz, én nem hiszem el, hogy ezt is sajnálod. Fel fog nőni, és a szemébe nézve kell majd magyarázatot adnod, miért nem kellett neked. Hogy miért nem bocsátod meg neki azt, hogy megszületett.

Tudod, ha a mostani párod helyében lennék, és látnám, hogy bírsz bánni a saját gyermekeddel, én nem terveznék veled...

2014. jan. 24. 22:13
 92/108 anonim ***** válasza:
80%

Nem, te nem érted még mindig. Nem bízhatsz meg senkiben, ha nem akarsz gyereket. Kizárólag abban, hogy te magad húzod fel magadnak a gumit. Mert a tabletta nem szívódik fel megfelelően, vagy hasmenése lesz, esetleg hány, és máris nincs védettség. Érted? (szerintem még mindig nem).

Úgyhogy te hibáztál, tessék most már gondját viselni a kicsinek.

2014. jan. 24. 22:19
 93/108 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, de megint átolvastam a legutolsó pampogásod, és nevetnem kell :)

Simán rábízod a védekezést másra, te nem védekezel (vagyis neked mindegy, hogy lesz-e baba vagy nem), aztán amikor ő abbahagyja, akkor fel vagy háborodva :)

2014. jan. 24. 22:21
 94/108 A kérdező kommentje:

Végre valaki felfogta mit írok.Köszönöm kedves előttem válaszoló.Mondjuk nem született még meg a gyerek,és lehet az lesz a vége,hogy megszeretem majd de most nem tudok rá szeretettel gondolni,pláne nem az anyjára.

Mindegy.Van még időm megszeretni és elfogadni.Igazából az a bajom,hogy ennyire átvágott.Mondom,ha megbeszéli ezt velem és nem így készül el a gyerek lehet bele is mentem volna a második beszélgetés után.De így nehéz.

Amúgy meg ahogy ismerem magam én még jobban fogom szeretni mint az anyja és csak hirtelen felindulásomban írtam ki ezt a kérdést is.Mert valójában nem vagyok ilyen.

Elnézését kérem mindenkitől!

Köszönöm,hogy észhez térítettetek!

2014. jan. 24. 22:24
 95/108 A kérdező kommentje:

Azon szerintem jogosan vagyok felháborodva,hogy szó nélkül hagyta abba.De mindegy!Téma lezárva!

És a 91-es válaszolóra gondoltam az előbbi írásomban!

2014. jan. 24. 22:27
 96/108 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, abban igazad van, hogy szólhatott volna.

De továbbra is azt mondom, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor neked kell gondoskodni a védekezésről. Ezt a továbbiakban tartsd észben!

És drukkolok, hogy jó apja legyél a kicsinek!

2014. jan. 24. 22:31
 97/108 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.Remélem az leszek.Lenyelem a békát és csak a gyerekemre fogom figyelni az anyját meg hanyagolom amennyire csak lehet majd!Úgysincs más választásom.
2014. jan. 24. 22:36
 98/108 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, de örülök, kérdező!!!!!

Ti ketten a gyerekkel örökre megmaradtok egymásnak. Bármi legyen is. És ő a beléd és az édesanyjába vetett ősbizalommal érkezik a világra. Azért, hogy szeressék. És ő is szeretni fog. Ne szúrd el!

Az anyukájával pedig légy rugalmas, még az sem lehetetlen, hogy egy család lesztek.

Istenem, de örülök!! El sem hiszed. Tiszta szívemből kívánok sok boldogságot! (3 gyerekes anyuka vagyok)

2014. jan. 24. 22:42
 99/108 anonim ***** válasza:
91%
Sok boldogságot kérdező, remélem jó apa leszel! :)
2014. jan. 25. 09:17
 100/108 anonim ***** válasza:
53%

22:19

"Nem, te nem érted még mindig. Nem bízhatsz meg senkiben, ha nem akarsz gyereket. Kizárólag abban, hogy te magad húzod fel magadnak a gumit."

Kiegészíteném!

MAJD TE MAGAD HÚZOD LE A WC-n SZEX UTÁN A HASZNÁLT ÓVSZERT!!!

(Tudod, olvastam már itt olyan tippeket, hogy, hogyan kell "betölteni" a tartalmát, hogy teherbeesés legyen belőle!)

2014. jan. 25. 13:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!