Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?
Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?
2014. jan. 23. 22:00
11/108 anonim válasza:
5 Van akinek azt mondja, hogy akarja, még le is irta, hogy gyereket szeretne.Érted? leirja, meg ő mennyire de nagyon...
Aztán, aztán másképp alakul:D Most akkor a nő sem palizta be, a pasi csak pasi volt, most akkor menjen az ember és ..csinálja a cirkuszt? Felesleges, nyugalom a hosszú élet titka.
12/108 anonim válasza:
Abban az esetben tényleg nem a pasi a hibás... És szomorú, hogy vannak ilyen nők, akik ezt eljátsszák... De nem kötelező vállalni az apaságot...
13/108 A kérdező kommentje:
És ha a nő csak már akkor mondja meg,hogy terhes mikor már nem lehet elvetetni?Akkor,hogy vegyen esemény utánit neki?
2014. jan. 23. 22:15
15/108 anonim válasza:
Ember, óvszert húzol, ellenőrzöd, ennyi...
16/108 anonim válasza:
11 Te hol élsz? Ha egyedül vagy felelős a gyerekért akkor nuku 3 év otthon maradás.Meló, születéstől fogva.Vagy ha olyan melója van szerencsétlennek akkor bölcsi, de 3 évig otthon ez max. családosnál, de már ott se nagyon.
17/108 A kérdező kommentje:
De a DNS bebizonyítja,hogy ő az apa akkor köteles fizetni!
2014. jan. 23. 22:17
18/108 anonim válasza:
14 Ez csak a te agyad szüleménye. Mert ilyeneket olvasol.De kmoránt sincs igy. Érted?:D az, hogy nem kötik az orrodra mi hogy volt, az szerintem tök természetes.Semmi közöd hozzá.
19/108 anonim válasza:
20 Sok mindent láttam életemben, soik mindent tapasztaltam, de hogy legyen olyan nő aki egy másik nőre azért is irigy legyen mert annak körömlakk van a saját körmén, hát ez a mai nap csúúúúúcsa:D
20/108 anonim válasza:
20 Vegyek neked körömlakkot, hogy ne irigykedj?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!