Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kötelezik a pasikat...

Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?

Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?

2014. jan. 23. 22:00
 61/108 anonim ***** válasza:
68%

A nap egyik kérdése. :D

Azért majd kérj Dénes-tesztet, miután megszületett szegény szerencsétlen gyermek, lehet nem is a tiéd, ha már ilyen stabil kapcsolataitok vannak.

2014. jan. 23. 23:05
 62/108 anonim ***** válasza:
91%

[link]

így tuti nem lesz gyereked

2014. jan. 23. 23:10
 63/108 anonim ***** válasza:
2014. jan. 23. 23:11
 64/108 anonim ***** válasza:
20%

A nők minden aljasságra képesek!!

Mivel már 20-40ezerből is megoldható, ezért 2015-től kötelező lesz az apasági vizsgálat!

2014. jan. 23. 23:12
 65/108 anonim ***** válasza:
26%

Nem olvastam végig a válaszokat, de valamilyen szinten egyetértek a kérdezővel (nő létemre).

Ha egy pár úgy gondolja, hogy nem akar gyereket és mondjuk a csaj tablettát szed, de valamiért mégis becsúszik egy baba, akkor az a minimum, hogy leül a párjával és megbeszéli, hogy mi a helyzet. Mindkettőnek van beleszólása abba, hogy akarja-e, hogy a baba megszülessen. Ha pl a férfi nem akarja és felajánlja, hogy támogatja partnerét az abortusz ideje alatt, akkor ne jőjjön a kedves hölgy a 4-ik hónapban, hogy hopsz, de én mégis megtartottam, fizess te marha. Kár, hogy nem szorult minden nőbe legalább eennyi értelem és gerinc. (Persze, mondhatja azt, hogy ő szeretné megtartani, de akkor ez az ő felelősége.)

Fordítsuk meg a helyzetet: ha egy pasi akarja a gyereket, a csaj nem, a nő simán elmehet abortuszra az apa beleszólása nélkül, mégsem kell neki fizetnie az apát ért károkért, pedig a férfi szivesen és szeretetben felnevelte volna azt a csöppséget. Akkor itt hol az igazság?

2014. jan. 23. 23:22
 66/108 Missi_Key ***** válasza:
15%
nemtudom mert hlyék...nem értem ha nem közösen vállalt a gyerek miért nem elég ha a pasi az egyszeri abortusz árát fizeti ki... (persze amíg még mehet a nő)..és ha mégsem veteti el, akkor egyedül vállalta, nevelje is saját pénzből.
2014. jan. 23. 23:26
 67/108 anonim ***** válasza:
88%

Mármint a gyerek miért cseszett ki a pasival, hogy volt képe megszületni?

A szülőknek kell eltartani az utódot, és a szülők ketten vannak. Mindkettő kötelezve van, nem csak az apa!

2014. jan. 23. 23:31
 68/108 anonim ***** válasza:
12%
Ingyen csak a kutya baszik!
2014. jan. 24. 00:02
 69/108 anonim ***** válasza:
63%

Azert kotelezik a pasikat gyerektartasra, mert ha mar volt eszed dugni, akkor tudhattad volna, hogy mindennek vannak kovetkezmenyei. Aztan biztos van olyan eset, hogy baleset tortenik, hiaba a ketoldalu vedekezesnek, attol meg egy elet fogant.

Az abortusz pedig egy elet kiontasa, ami megterheli a noket. Hiaba probaljak meg egyesek rejteni, suttyomban minden evben megemlekeznek rola, es pontosan fogjak tudni, hogy epp hany eves lenne, ha meg lenne.

De ezt, vagy legalabbis a fajdalmat, ami ezzel jar, a ferfiak max akkor fogjak felfogni, amikor keves erzestelenitovel a prosztatajat fogjak kipucolni egy fem kaparoval. A lelki megterheles pedig vedd a gyerektartast, amit egesz eletedben nyogni fugsz, mig legalisan, bejelentett lakcimmel elsz.

Mi ebbol a tanulsag?

az egy ejszakas kalandok, csak nyomorba taszitanak

2014. jan. 24. 00:03
 70/108 anonim ***** válasza:
98%

Nem olvastam el ki mit írt, csak azt amit az elején írtál, hogy mi van akkor ha a nő hazudik a pasasnak, hogy védekezik, de mégis terhes lesz, holott a pasas nem akart gyereket..

Nos velem a fordítottja lett. 4 évig éltünk együtt, amikor a vőlegényem hónapokon át arról beszélt, hogy milyen csodás lenne egy kisbaba. Annyit beszélt róla (már a nevük is megvolt akár fiú akár lány) végül megegyeztünk, hogy akkor jöjjön a baba. Nem véletlen volt, hanem tervezett baba. Terhességem idején, mindenkinek azt mondogatta milyen boldog, és jó apuka lesz. Majd eljött a szülés ideje. 1 hétig voltam a kórházban a kislányunkkal, de egyszer nem látogatott meg. Se telefon, semmi. A család többi tagja sem tudta hol van. De nem aggódtunk, mert meglepetést sejtettem..(a régi lakásomat akartuk nagyobbra cserélni) A nővérem jött értem, ő vitt minket haza. A lakásom üresen állt, még a nyamvadt fekete-fehér tévémet is elvitte. Jaj, hazudok.. egy levél volt a konyha asztalon, amiben leírta, hogy bocsika, de az utolsó hónapokban rengeteget vívódott magával, és rájött, mégsem akar még családot. A legjobb az lenne ha mindketten új életet kezdhetnénk..Így a 4 év alatt gyűjtött dolgoknak a felét elviszi, és sok boldogságot kívánt...

Na erre mit mondasz??? Így sem fair, hogy bár nem volt szükségem rá, de bírósági úton igényeltem a gyerektartást?? Szerinted ki cseszett ki kivel??

Én voltam az nő létemre aki nem igazán vágyott gyerekre, de ő mindenáron akart, és amikor meglett, még meg sem nézte. A lányom 14 éves..Az apja sosem látta..

Szóval nem kell azt hinni, hogy csak a nők ragaszkodnak a gyerekhez mindenáron..

2014. jan. 24. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!