Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?
Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?
Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?
Kedves kerdezo!
Egy gyerek letrehozasahoz kell egy ferfi es egy no. Ha a ferfi nem akar gyereket, akkor felhuz egy gumit. Ha nagyon biztosra akar menni, akkor kettot.
Komolyan szanalmas, hogy ennyire felelotlenul gondolkodnak egyes ferfiak, hogy az elvezet johet, a felelossegbol pedig kihatralnak.
Tetszik vagy nem, a szex arra valo, hogy szaporodjunk. Az elvezet pedig azert, hogy a hazaspar egymashoz kotodeset erositse.
Mi lett ebbol? Elvezet fuvel-faval, akar erzelmek nelkul, aztan ha nem vedekeznek megfeleloen, es letrejon a baba, vagy megoletik, vagy a ferfi lelecel, mert o nem vallal felelosseget azert, amiert 50%-ban felelos!! Tetszik vagy nem, a nok dontenek a testukben hordott babarol, ha a ferfi nem akar, akkor vedekezik, vagy nem el nemi eletet.
Nőként mondom, hogy ha valaki átveri a partnerét, visszaél a bizalmával és így esik teherbe, azt én az egyik legaljasabb, legmocskosabb dolognak tartom a világon.
De ettől még a gyerek mindkettőjük gyereke lesz és közhely, de ő nem tehet arról, hogy egy sz*rcsimbók anyja van.
Szerintem a saját gyerekéről azért kell gondoskodni az apának is, hiába nem akarta.
Meg aztán ha úgy lenne, hogy aki nem akarta a gyereket, az ne fizessen, akkor később, ha meggondolja magát, bármelyik férfi kibújhatna a felelősség alól mondván, hogy ő igazából nem is akarta.
40.válaszoló
Hmm ezt még nem is hallottam,bár azért ezt nem hiszem,hogy így lenne de ha igen akkor a nők jobb lenne ha kissé vissza vennének magukból.
48.válaszoló
Ezért mondom azt,hogy amikor kiderül egy ilyen terhesség akkor az apának kellene adni lehetőséget,hogy ő döntse már el akar e ilyen felelősséget magára venni.Teszem azt amikor még az anya hasában van a gyerek akkor írásba adja,hogy ő ezt nem akarta ezért meg ezért és kész.Tudom a nők nem vállalnák fel azt,hogy átvágták a pasit.
De a nők ha eldönthetik mi legyen a testükben növekvő gyerekkel akkor a pasik miért nem dönthetik el mi legyen az ő saját életükkel?
51.
Te még mindig nem érted mi volt a sztori.Akkor miért szólsz hozzá?
Na de akkor,hol van a bizalom?
SEHOL!
EZ EGY ÚJABB ILLÚZIÓ AMIRE A GAZDASÁG ÉS A TÁRSADALOM ÉPÜL..
OLYAN MINT A HÁZASSÁG, MEG AZ ÖREGKOROMRA MAJD LESZ AKI A GONDOMAT VISELJE.
A valóság meg a válás, és az öregekotthona, vagy özvegyen egyedül...
NŐJ FEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!