Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kötelezik a pasikat...

Miért kötelezik a pasikat gyerektartásra?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet ez úgy,hogy aki akar fizet mert érdekli a gyerek akit meg nem az nem?

Miért csesznek ki a pasikkal?Amelyik pasi nem akarta a gyereket miért kell fizetnie?

2014. jan. 23. 22:00
 71/108 anonim ***** válasza:
97%

Az én volt férjem a második terhességem alatt találta ki, hogy akkor ő inkább még bulizna, nem pedig gyerekeket nevelne.

Egyébként kedves kérdező, a szexnek van egy ilyen mellékhatása, hogy gyerek lehet belőle. Lehet gumit húzni, vagy lefagyasztatni a cuccot és elköttetni magad. Így nem fognak bepalizni (bár az elköttetés sem 100%-os módszer, mint kiderült). Vagy ne dugj, ilyen egyszerű.

2014. jan. 24. 00:58
 72/108 anonim ***** válasza:
30%

Azért ez a "ne dugj" túlságosan leegyszerűsíti a problémát.

Ennyi erővel az autóbalesetet szenvedett embereket ott lehetne hagyni az út szélén, mondván ő akart vezetni, tudta, hogy baleset is történhet, ha nem akar meghalni, ne vezessen.

Mivel nő vagyok, a tudtomon és akaratomon kívül soha nem fog gyerekem születni, de annyira nem akarnék férfi lenni, mert ha valaki rám kényszerítené, hogy szülő legyek... őrjöngenék.

Én is amellett vagyok, hogy ha egy nő megtartja a gyereket a férfi akarata ellenére, akkor vállalja egyedül a terhet. Tudom, hogy a társadalom a gyereket védi a gyerektartással, de a gyerek első védelmezőjének az édesanyjának kell lennie, aki ha már annyira akarta, hogy átvert egy másik embert, legyen benne annyi gerinc, hogy nem kuncsorog, hanem vállalja a nagyszabású tervének ezt a nehéz részét is.

2014. jan. 24. 01:19
 73/108 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj ezzel, hogy nem bizonyítható. Csak az, hogy valóban ő a gyerek apja.

Hasonló kategória egyébként, mint amikor egy fiatal felnőttet akár a saját szülei rávesznek, hogy vegyen fel nekik hitelt, ő megteszi, bízik bennük, a szülők azonban visszaélnek a bizalmával. De nincs mese, a baj megtörtént, fizetni kell.

Azt, hogy vannak inkorrekt emberek, nem lehet kivédeni.

2014. jan. 24. 01:27
 74/108 anonim ***** válasza:
85%

"Mivel nő vagyok, a tudtomon és akaratomon kívül soha nem fog gyerekem születni"

Erre ne vegyél mérget. Nem kell a nőnek trükközni, hogy mégis teherbe essen, van akinek az elköttetés után fogant meg a gyereke, de előfordulhat, hogy a tabletta nem szívódott fel rendesen, bármi...

"Én is amellett vagyok, hogy ha egy nő megtartja a gyereket a férfi akarata ellenére, akkor vállalja egyedül a terhet."

És akkor, amikor a férfi azt ígéri,hogy kihúzom drágám? (mondjuk a nőnek, aki fogamzásgátlót nem szedhet, de a párja nem akar épp gumit húzni)

Az átverést én is tisztességtelennek tartom, de gyerek besikeredhet véletlenül is, ilyenkor mind a két fél vállalja a következményeket.

"Tudom, hogy a társadalom a gyereket védi a gyerektartással, de a gyerek első védelmezőjének az édesanyjának kell lennie, aki ha már annyira akarta, hogy átvert egy másik embert"

Átverés egy külön történet, de a besikeredett gyerek az más tészta. Az nem korrekt, hogy a nő szedje a fogamzásgátlót, ha besikeredik a gyerek, akkor menjen kapartatni, vagy nevelje egyedül.

Amúgy egyedül felnevelni egy gyereket nem akkora móka kezdve azzal, hogy az anya örülhet ha visszaveszi a munkahelye, megoldhatja a bölcsis szüneteket, betegségeket egyedül. Manapság ez jó családi háttér nélkül nem megy. De miért a nagymama, nagypapa meg mások pattanjanak, azoknak kellene a felelősséget vállalni, akik ott voltak a gyerekcsináláskor.

2014. jan. 24. 01:30
 75/108 anonim ***** válasza:
46%
Teherbe eshetek, de az nem tudtomon és akaratomon kívül történik.
2014. jan. 24. 03:30
 76/108 anonim ***** válasza:
88%

Imi, ha te tényleg nem akartál gyereket attól, akivel 4 évig együtt éltél, akkor nem lettél volna olyan baromi önhitt és önző, hogy a közös teherviselést úgy gondoltad, hogy te élvezel, a nő meg agyonhormonozza magát, hogy neked jó legyen.

Ha minden nap megkérdezed, kell-e fizetned, akkor minden nap megkapod, hogy rohadt lelketlen ember lehetsz, ha még azt a koszos havi 15.000 forintot is sajnálod attól a nyomorult gyerektől, aki egyáltalán nem tehet arról, hogy él.

Senki nem fog egyetérteni veled, mert egy jóérzésű embernek elege van abból a mérhetetlen önzésből, ami belőled árad, még akkor is, ha itt a nő is vastagon sáros.

Nincs, érted NINCS olyan nő, aki 4 évig tűri, hogy élvezeti cikk legyen, miközben cserébe nem kap semmit.

Azon meg mélyen elgondolkoznék, ember-e, aki a saját gyerekét akarja apaként az anyaméhben kinyíratni, csak azért, hogy a korábban évekig élvezett szexuális szolgáltatások egy életre ingyenesek maradjanak.

2014. jan. 24. 07:37
 77/108 anonim ***** válasza:
79%
75: tévedsz. Max.csak akkor, ha nincs petevezetéked vagy barmilyen orvosi ok miatt lehetlen természetes úton teherbe esned. A sogornom pl. a spirállal egyszerre született meg.
2014. jan. 24. 08:10
 78/108 anonim ***** válasza:
91%

És az milyen már, hogy ha a pasi nem akar gyereket a nő szedjen fogamzásgátlót???

Mert az uraságok nem hajlandók gumit húzni...tehát gyakorlatilag odabízod az egész fogamzásgátlás terhét a nőre! innentől kezdve ne hisztizz, ha a történet nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd!

Ugyanis a pasi is kiveheti a részét a fogamzásgátlásból!!! Ez nem csak a nő kötelessége!

2014. jan. 24. 08:32
 79/108 anonim ***** válasza:
80%
a szex felelősség...ezért nem kell füvel-fával akárkivel akárhogy szexelni ész nélkül...és kész....akkor nincs baj...
2014. jan. 24. 08:43
 80/108 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert a gyerekcsinálásnál Ő is ott volt............úgyhogy ha tetszik, ha nem...fizessen. Sajnos a semmiből nem lehet eltartani, felnevelni egy gyereket...főleg úgy, hogy apuka lelép.........
2014. jan. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!