Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam félévkor. Hogyan...

Megbuktam félévkor. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Eléggé régimódiak ilyen téren, verés, büntetés, stb.

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk az igaz hogy az előtt is gondolkodhattál volna mielőtt megbuktál... jah várjunk, fogadjunk, hogy most jön majd az a kifogás, hogy te nem is tudtad hogy a tanár megbuktat, nem is mondta, és nem is gondoltad volna...
2014. jan. 25. 09:14
 52/58 anonim válasza:
6%
van telefonod igaz? ha basztat a tanár akkor vedd fel hangfelvételen és mutasd meg a szüleidnek.... én igy rugattam ki két tanárt
2014. jan. 25. 17:14
 53/58 anonim válasza:
61%
Na igen... Ha megbuktat a tanar felevkor, (es jogtalanul, mint ahogy itt isleirtad) akkor beszelj osztalyfonokoddel. Ha pedig igy se valtozik a helyzet, akkor kerd meg a szuliedet, hogy beszeljenek vele. De ha a masik szemszogbol nezzuk, akkor az is lehet, hogy szimplan gyoker a tesitanarod, vagy tenyleg nem csinaltal valamit. Vegigolvastam a valaszokat, es nekem az jott le, hogy egy vallmutet miatt nem tesiztel, ezert a tanar beszolt, te pedig vissza. Ennyibol nem lehetsz egyes felevkor... Nem lehet, hogz tenyleg elcsesztel valamit?
2014. jan. 26. 15:28
 54/58 anonim ***** válasza:
77%

A hibáid:

Vállműtéted volt: oké

Nem fogadta el a tanár a felmentést, és te ezt hagytad: Nem oké. Igazgatóhoz kellett volna menni az orvosi igazolással.

A tanár beszólt te visszaszóltál: érthető. Bár alapszabály az iskolai túlélésben hogy szemét tanárnak nem szólunk vissza...

A tanár szívat és ez miatt egyeseket kapsz: Szólni kellett volna igazgatónak a nem megfelelő osztályozási mód miatt (ami visszavezethető a felmentésre)

A tanár jelezte hogy csak azért is megbuktat: Akkor is szólni kellett volna igazgatónak/ofőnek.

Ha tudod hogy elsóztad a levest akkor próbálj meg tenni valamit amikor még főződ, ne akkor tátogasd a karod mikor már a vendégek fanyalognak rajta...

2014. jan. 26. 15:54
 55/58 anonim ***** válasza:
42%
Ne mond el. Majd elfelejtik. Verd meg őket te is, én biztos nem hagynám hogy hozzám érjenek. Magadnak tanulsz nem nekik, agyfaszt kapok ettől a sok régimódi embertől itt. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja, mindegy hogy hány éves. :D Én is utálok tanulni egyébként...de esküszöm a pótvizsgára tanulás nyáron lájtosabb mintha egész évben jó jegyeket szereznék. Á amúgy meg le is szarom...x)
2014. jan. 26. 16:37
 56/58 anonim ***** válasza:
21%
előző vagyok, egyébként ilyen tanárok mellett nem is csoda hogy felgyújtanám az iskolát. Alkoholista mocskok. Hulladék az összes, és egyébként én is azért buktam meg tavaly mert amikor egy egyest kaptam, az a nyomorék kettőt írt be. És nem tudtam kijavítani. (idén is így csinálja, szóltam ofőnek, meg más tanároknak is panaszkodtunk de szarnak rá!) Van olyan tárgy még egy ami nagyon nem megy. (ha lány vagy, kérdező akkor fogadd ezt meg amit most írok) Férfi tanár tanítja és mindig az én padomnál ácsorog és bámul. Én meg sokat vagyok kivágottabb felsőkben, padtársam meg mondta is hogy egyfolytában néz...és meg is kaptam a kettesemet pedig nem álltam annyira. Éljen a csöcskidobás és a férfi tanárok :D Szóval ennyit a tanárokról, de ennyi áldozatot hajlandó vagyok tenni azért hogy ne kelljen több tárgyra is készülnöm a nyáron. Szóval próbáld ki ha pasi a tanár, mindegy hány éves.
2014. jan. 26. 16:43
 57/58 anonim ***** válasza:
54%
egyébként milyen ifjúságvédelmi felelősről beszélt itt az egyik válaszoló? Ma az iskolákba tudtommal ilyesmi nem fellelhető :D Iskolapszihológus, meg iskolaorvos SE. Nincs semmi.
2014. jan. 26. 16:47
 58/58 anonim ***** válasza:
na, mi történt?
2014. aug. 7. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!