Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam félévkor. Hogyan...

Megbuktam félévkor. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Eléggé régimódiak ilyen téren, verés, büntetés, stb.

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 19:53
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
13%
Azon mit segítsegítsünk, hogy ellinkeskedted az évet, utána pedig félsz vállalni a következményeket? Komolyan nem értem, hogy miért nem kértél már a legelején segítséget. Így könnyebb a tanárra fogni?
2014. jan. 21. 22:49
 42/58 anonim ***** válasza:
0%
*segítsünk
2014. jan. 21. 22:49
 43/58 A kérdező kommentje:

Mondtam 1 szóval is, hogy nem vettem részt az órán?

Bocsi, hogy vállműtét után nem fekvőztem éjjel nappal. Ennyi volt a baja velem, itt kezdte el szidni a szüleimet, amit még jó, hogy nem viselek el.

2014. jan. 21. 22:59
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Engedniük kell az osztályozó vizsgát, jogod van hozzá.
2014. jan. 21. 23:14
 45/58 anonim ***** válasza:
40%
Már ne is haragudj, de egy vállműtét után senki nem várja el, hogy tesizz, sőt ilyenkor adnak orvosi igazolást is arra az dőre, amíg nem gyógyulsz meg teljesen. Olyan nincs, hogy ezt egy tanár nem veszi figyelembe, még akkor sem, ha pikkel rád. Ha meg mégis, akkor az igazgatónak tudod lebegtetni az orvosi igazolást és meg van oldva a dolog..
2014. jan. 22. 01:47
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg utál a tanár, akkor binyoítsd be, osztálytársaiddal, hang vagy video felvétellel, és akkor be tudnak menni a szüleid az iskolába! Ha ez így van mindenképp kérj segítséget tőlük. De elgondolkodtató, hogy miért utál a tanár, mert ennek általában oka van... Még ha te azt is mondod, hogy nincs...
2014. jan. 22. 15:31
 47/58 anonim ***** válasza:
86%
45. válaszoló. Sajnos VAN olyan, hogy a tanár nem fogadja el az orvosi igazolást... Én epilepsziás vagyok, és nem érdekelte. Megkaptam a szokásos éves felmentést, de a tanár nem foglalkozott vele. :( Így mikor mentem vizsgázni, közölte, ha nem mászok fel a kötélre, megbuktat. Hiába mondtam, hogy nem mehetek fel, a problémám miatt, azt mondta, válasszak.. Ráadásul ő tipikusan az az ember volt, aki csak a tehetséges fiatalokkal foglalkozott, így ha roham közben lezuhantam volna, akkor sem kapott volna el... :(
2014. jan. 22. 16:39
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez nagyon durva. Ha valaki ezt az én gyerekemmel csinálná, akkor büntetőfeljelentést tennék foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. Szomorú, hogy egy iskolában hagynak garázdálkodni ilyen állatokat.
2014. jan. 22. 17:35
 49/58 A kérdező kommentje:
Voltam az igazgatónál, nekem sem engedélyezte az osztályozóvizsgát. Azt mondta, pénteken lezárták a félévet, az előtte lévő dolgokkal nem foglalkoznak.
2014. jan. 22. 17:48
 50/58 anonim ***** válasza:
4%
Kell legyen az iskoládban ifjúságvédelmi felelős. Ez egy kijelölt tanár. Vele beszélj. Mond el, hogy félsz, hogy megvernek. Senkinek se joga téged megverni, ez törvényileg szabályozott. Kérheted a felelőst, hogy jöjjön el veled a szüleidhez, és beszéljen velük. Az osztályfőnököd biztosan meg tudja mondani, hogy ki az ifjúságvédelmi felelős. De lehet, hogy ő is segít.
2014. jan. 25. 07:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!