Megbuktam félévkor. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Eléggé régimódiak ilyen téren, verés, büntetés, stb.
31/58 A kérdező kommentje:
29-es! Tudom, de nem fogom hagyni, hogy fikázza őket úgy, hogy látásból sem ismerik egymást, és olyanokat mondott rájuk, ami nem igaz. Sok mindent lehet rájuk mondani, de azt nem, amit ő mondott:)
A tesitanár engem is próbált szivatni, csak én kiálltam magamért, mert elég nagyszájú vagyok. Menj fel az igazgatóhoz, hogy nem érzed jogosnak a jegyed és osztályozó vizsgát szeretnél tenni, egy másik testnevelés tanár jelenlétében vagy maga az igazgató jelenlétében!!! :)
2014. jan. 21. 21:08
Nekem anno 8. félévkor mondta azt a tesitanár, hogy nem enged elmenni középiskolába, amíg nem mászok fel a kötélre. Nagyon tériszonyos vagyok, tehát nem csak, hogy nem tudtam felmászni, de féltem is.
Aztán év végére rájött, mekkora baromság lenne emiatt nem elengedni középiskolába a kitűnő bizonyítványos diákot.
Sajnálom, hogy ezt a szüleid nem értik meg!
2014. jan. 21. 21:08
34/58 A kérdező kommentje:
Osztályozóvizsgát nem engedik, egyik osztálytársam próbálkozott más tantárgyból pénteken, de közölték vele, hogy ne utolsó nap találja ki, már késő bánat.
Talán nem kibúvókat kéne keresned, hanem magadba nézni, majd eléjük állni és vállalni a következményeket.
Nem hiszem el, hogy a tanár azért buktat meg, mert utál. Én iszonyat béna voltam tesiből, a fele gyakorlatot nem tudtam megcsinálni, mégis mindig legalább hármas voltam. Ha már megpróbálod, az minimum kettes. Szerintem te semmit nem csinálsz órán. Vagy ha mégis, akkor is pampogsz és hisztizel.
2014. jan. 21. 21:26
A verést is jogosnak tartom. Tudtad, hogy baj van, mégsem mozdítottad még a kisujjadat sem. Már az elején beszálhettél volna a szüleiddel vagy legalább az ofővel.
2014. jan. 21. 21:28
lehet, hogy utál a tanár, de akkor sem értem, hogy lehet testnevelésből megbukni. Az egy olyan tantárgy, mint az ének, vagy a rajz.. nem lehet mindenki jó benne, ha nincs hozzá adottságod, hiába gyakorlod, nem lehet megtanulni. Éppen ezért hiába nem vagy képes megcsinálni rendesen a feladatokat, ha hajlandó vagy megpróbálni és nem ülsz dacból egész évben a padon, akkor nem buktathatnak meg. Egyébként középiskolában az egyik osztálytársamat is megbuktatták tesiből félévkor, de őt azért, mert egyetlen egyszer sem volt hajlandó átöltözni és ugye magassarkúban nem lehet tesizni.. ilyen esetben jogosnak tartom a bukást.
2014. jan. 21. 21:48
38/58 A kérdező kommentje:
Te sem vagy valami értelmes, több okból sem.
2014. jan. 21. 22:32
40/58 A kérdező kommentje:
Ebbe inkább ne menjünk bele, hogy ki értelmes és ki nem :))
Egyébként segítséget kértem, nem is értem miért szóltál hozzá.
Kapcsolódó kérdések: