Megbuktam félévkor. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Eléggé régimódiak ilyen téren, verés, büntetés, stb.
Nem hinnének nekem.
Már mondtam nekik, az volt rá a válasz: ne hazudozz, ne fogd másra a hibáidat.
Kérdező, gondold át, ha egyszer megbuktál, a büntetés végül is jogos lehet... fogadd el, de mondd el az ellenérveidet.
Viszont azt hogy verjék, azt senkinek sem kell eltűrni... ha leírod korod, nemed, talán tudunk erre konkrétabb tanácsot is adni...
Az én húgom is megbukott testnevelésből :D Sosem tudott kötélre mászni, és a tanár szépen megbuktatta.
Az ilyen készségtárgyakat én inkább úgy osztályoznám, hogy az igyekezetet osztályoznám a tudás helyett.
Én sem tudtam sosem kötélre mászni, viszont egyedüli voltam az osztályban, aki állásból lement hídba, és visszajött.
Kérdező (#25) akkor üss 2 legyet egy csapásra, és iratozz be valami önvédelmi sport edzésre... év végén már erősen meg fogják gondolni, hogy felemeljék-e a kezüket...
B-vel jelölt variáció egy megfelelő pasi beszerzése, aki meg is véd...
És hát persze a szokásosak, osztályfőnök, iskola-pszichológus, gyámügy... pozitív látlelet esetén yard is...
Nincs mit tenni tudom undorító, de vagy nyalj be neki , szerezz felmentést, vagy húzd meg magad. Ugyanis, én legalábbis úgy tudom, ha megbuksz év végén is tesiből ,abból nincsen pótvizsga!
Egyébként nekem a tesi tanáraim nagy része rendes volt, mindig csak annyit kértek amennyit teljesíteni tudtunk és a legtöbbjük nem is szemétkedett .
Viszont emlékszem amikor 6-dik osztályba jártam általánosban, volt egy tanár, na Ő néha nagyon kiábrándítóan viselkedett. Emlékszem amikor a lányok fejéhez vágta, hogy " Hülye k*rvák, semmit nem tudtok" vagy a fiúkat előszeretettel leg*cizte, k*csögözte és még folytathatnám( egyébként fiatal srác volt, kb. 24-25 éves).
Szóval a tanárok sem ártatlanok, és ahogy az osztályfőnököm mondaná " A tanár is ember", így vannak érzései és igen, előfordulhat, hogy vki nem szimpatikus neki. Sajnos...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!