Megbuktam félévkor. Hogyan mondjam el a szüleimnek? Eléggé régimódiak ilyen téren, verés, büntetés, stb.
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 19:53
1/58 anonim válasza:
Miért buktál meg? Lusta voltál tanulni? Nem érted?
Mondd, hogy megbuktál, és indokold is meg, hogy miért.
Te dolgod a tanulás.
Na, jó verést nem érdemelsz, de azért büntetést igen.
2/58 anonim válasza:
Hát, úgy érzem megdolgoztál azért a verésért. Tűrd el, aztán mars tanulni.
3/58 anonim válasza:
Félévkor nem bizonyítványt kapsz, hanem értesítőt. Az a lényege, hogy figyelmeztessen, hogy miből kellene javítanod. Ez az értesítő nem hivatalos, tehát el lehet felejteni. Ezt nyilván tudják a szüleid, ezért annyira nagy balhé nem lehet.
4/58 anonim válasza:
legalább megtanulod mi az a felelősség, és hogy a tetteidnek következménye van. Legközelebb majd nem buksz meg.
5/58 anonim válasza:
Bocsi, hülye voltam, megbuktam, de év végére kijavítom.
Aztán a megérdemelt pofon elől próbálj meg elszaladni :D
6/58 A kérdező kommentje:
Nem tanulós tantárgy.
Utál a tanár (szó szerint), és mindent megtett azért, hogy meg tudjon buktatni.
Már mondtam nekik, hogy nagyon utál a tanár, de nem hisznek nekem
2014. jan. 21. 20:00
7/58 anonim válasza:
# 3/4
ez nem így van hogy nem kap érte.
Az én bátyám zsebpénz megvonást kapot az év további részére és három hónap tv nélküli szobafogságot (számítógép meg nem volt)
8/58 anonim válasza:
Miből buktál meg? Mert ha rajzból vagy testnevelésből, az nem érdekes.
9/58 A kérdező kommentje:
Csak én gondolom úgy, hogy az erőszak a gyengék végső menedéke? Nem veréssel kell gyereket nevelni...
2014. jan. 21. 20:02
10/58 anonim válasza:
Találj ki valamimilyen indokot, hogy mért buktál meg és mondod nekik hogy kijavítod évvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!