Ha harap a macskám és megütöm azonnal abbahagyja a harapást. Miért mondják akkor, hogy nem lehet megütni?
Mert ha utni fogod akkor agressziv lesz!
Nem szabad allatokat utni!!
Az en cicam is harap de nem szoktam utni,hanem raszolok hangosan es otthagyom,nem torodom vele.Aztan egy ido mulva meg fogja szokni hogy ne harapjon.
Csak akkor ütöm meg, ha harap. Nem kínzom azt a macskát, csak rávágok a fenekére, hogy tudja, hogy én vagyok a falkavezér.
Na ne már!!! A cicáknál nincs falkavezér!!! Nem téveszted össze a kutyákkal?
Könyörgöm nem kutyáról beszélünk!A macska meg nem falkaállat!Ha te nem tudod elfogadni,hogy a macskáknak önálló gondolataik vannak akkor nem kötelező a macskatartás!Megütni pedig nem kell!Szülei téged is ütnek vágnak ha rosszat csinálsz vagy rádszólnak?
Az én cicáim értik a nem szabadot,sőt van olyan cicám aki úgy ad puszit,hogy megrágcsálja a fülem és nem bántom,én örülök,hogy szeretnek mert én imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!