Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apu nagyon kiakadt rám. Mit...

Apu nagyon kiakadt rám. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
9. osztályos fiú vagyok. Elkövettem egy hülyeséget, amit utólag már nagyon megbántam. Tegnap órák után az egyik haverom rábeszélt, hogy menjek át hozzájuk filmet nézni, kockulni. Utána át jött még másik 2, akik kitalálták, hogy menjünk el este egy kicsit szórakozni. Mondtam, hogy rendben van, de csak néhány órára, mert másnap tanítás. Ebből a néhány órából az lett, hogy egész éjjel kimaradtunk. Az egyik srác szülei délelőtt dolgoznak, hozzá mentünk reggel aludni. Iskolába már nem jutottunk el. Mivel mobil nem volt nálam, ezért vezetékesről felhívtam a szüleimet. Anyu vette fel, teljesen ki volt akadva. Amikor hazamentem, akkor nagyon megszidott. Nem az volt a baj, hogy átmentem iskola után a barátomhoz, hanem hogy erről semmit nem szóltam, ráadásul egész éjjel engem vártak. Hab a tortán, hogy iskolába sem mentem ma. Utána felhívta aput, aki szerencsére ma délelőtt dolgozik. Ő azt üzente nekem, hogy nincs mentség arra, amit tettem, készüljek fel egy kiadós verésre. Tudom, hogy komolyan gondolja. Ő nagyon szigorú és hajthatatlan az ilyen kérdésekben. Életemben kétszer kaptam ki tőle, utána 3 napig alig tudtam ülni. Igaz, hogy mindet megérdemeltem, ezt is. Próbáltam anyut meghatni, de most nem sikerült. Szerinte is megérdemlem. Ameddig felelőtlenül viselkedek, addig nem vagyok túl idős a veréshez sem. Apu 5 körül fog hazaérni, mert túlórázik. Őszintén bevallom, hogy nagyon félek, még a gyomrom is összeszorul az idegességtől. Nincs valakinek valami ötelete, hogyan győzhetném őt meg? Vagy inkább törődjek bele, hogy kapni fogok?
2014. jan. 21. 13:41
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Látom téged nem nagyon lehet egyedül hagyni. Azt javaslom, hogy inkább próbálj meg szót fogadni a szüleidnek és nem önfejűsködni. Ha pedig mégis megtörténik a baj, akkor pedig ne próbálj kibújni a felelősség alól, mert azzal csak jobban feldühíted őket. Megjegyzem jogosan. Alapvetően nem vagy te rossz srác, csak próbálj meg ne a mának élni, hanem kicsit előre gondolkodni. Örülök, hogy nem utálod apukádat, igazság szerint nem is lenne rá okod. Azzal meg, hogy ki mit mond tapasztalat nélkül, ne foglalkozz.
2014. jan. 26. 13:15
 52/53 anonim válasza:

Nem vagy egyedül!

Én sem voltam semmi gyerek, 3an vagyunk fiú testvérek.

Otthon épp ezért kellett rendet tenni időnként!

Egyszer cigizve mentem haza anyu meglátott, hát otthon előszedte a fakanalat és nagyon kikaptam tőle.

Máskor meg hamisítottam az ellenőrzőmbe jegyeket, hát apám mikor ez kiderült úgy elvert a nadrágszíjjal, hogy 3 napig ülni alig tudtam.

Egyszer meg loptam szüleim pénztárcájából, az is kiderült elég bonyodalmasan, hát ott össze vissza hazudoztam, ráfogtam öcséimre a dolgot meg minden....

Hát akkor apám térdére fektetett, öcséimet felállította elém és kezükbe nyomott egy fakanalat, hogy 20-20 ütés tőlük jár mert hazudtam rájuk, a többit apámtól kaptam előttük hát túléltem, de szó szerint hurkás lett a fenekem.

Velünk nagyon szigorúak voltak szüleink!

tesóim is csináltak dolgokat amikért kaptak rendesen ők is szíjjal!

de azt mondom nem ártott, túléltem és normális ember vagyok, most diplomáztam nem rég, tehát lett eredménye!

24 F

2014. ápr. 30. 21:15
 53/53 anonim válasza:
Bárcsak ilyen szüleim lennének :(
2014. nov. 1. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!