Túlvállaltam magam! Szégyenlem bevallani. Mit tehetnék?
Azt, hogy felnőttként viselkesz és bevallod. Ez a dolog MINDENKÉPPEN ki fog derülni, nem lehet titokban tartani, ráadásul nem tele leszel az első a világtörténelemben, akivel megtörténik.
Tudom, hogy neked ez most kudarc meg minden, de hidd el, hogy valójában semmi extra. 100 év múlva senkit sem fog érdekelni. Sőt 1 év múlva sem.
De az őszinteséggel tartozol a szüleidnek. Gondold el milyen csalódás lenne nekik, hogy ha máshogy tudják meg, vagy később derül ki.
Maximalisták,de nagyon. Anyám már kiskoromtól fogva azt hangoztatja, hogy: "Ha kell kiverem belőled azt a diplomát!!"
Szóval gondolhatjátok.
Muszáj dolgoznod suli mellett? Miben lesz más következő félévtől bármi is, ha ugyanúgy fogsz dolgozni és tanulni is?
Én a helyedben sürgősen kitalálnék valamit, mert akár túlvállaltad magad, akár nem, azt már te is látod, hogy ez így nem működik és valamin változtatnod kell. Mielőtt odaállsz a szüleid elé, legyenek konkrét terveid, hogy következő félévtől hogyan csinálod máshogy, mit teszel, hogy ne told magad előtt a tárgyaidat. Talán ők is könnyebben veszik a hírt, ha látják rajtad, hogy sajnálod és végig gondoltad hogyan tudsz változtatni.
A következő félévben már kevesebb tantárgyam lesz, és egyre csökken majd. Szóval nem gebedek majd bele a vizsgaidőszakba a munka kellett.
Sajnos muszáj dolgozni,mert abból élek amit megkeresek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!