Apu nagyon kiakadt rám. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
9. osztályos fiú vagyok. Elkövettem egy hülyeséget, amit utólag már nagyon megbántam. Tegnap órák után az egyik haverom rábeszélt, hogy menjek át hozzájuk filmet nézni, kockulni. Utána át jött még másik 2, akik kitalálták, hogy menjünk el este egy kicsit szórakozni. Mondtam, hogy rendben van, de csak néhány órára, mert másnap tanítás. Ebből a néhány órából az lett, hogy egész éjjel kimaradtunk. Az egyik srác szülei délelőtt dolgoznak, hozzá mentünk reggel aludni. Iskolába már nem jutottunk el. Mivel mobil nem volt nálam, ezért vezetékesről felhívtam a szüleimet. Anyu vette fel, teljesen ki volt akadva. Amikor hazamentem, akkor nagyon megszidott. Nem az volt a baj, hogy átmentem iskola után a barátomhoz, hanem hogy erről semmit nem szóltam, ráadásul egész éjjel engem vártak. Hab a tortán, hogy iskolába sem mentem ma. Utána felhívta aput, aki szerencsére ma délelőtt dolgozik. Ő azt üzente nekem, hogy nincs mentség arra, amit tettem, készüljek fel egy kiadós verésre. Tudom, hogy komolyan gondolja. Ő nagyon szigorú és hajthatatlan az ilyen kérdésekben. Életemben kétszer kaptam ki tőle, utána 3 napig alig tudtam ülni. Igaz, hogy mindet megérdemeltem, ezt is. Próbáltam anyut meghatni, de most nem sikerült. Szerinte is megérdemlem. Ameddig felelőtlenül viselkedek, addig nem vagyok túl idős a veréshez sem. Apu 5 körül fog hazaérni, mert túlórázik. Őszintén bevallom, hogy nagyon félek, még a gyomrom is összeszorul az idegességtől. Nincs valakinek valami ötelete, hogyan győzhetném őt meg? Vagy inkább törődjek bele, hogy kapni fogok?2014. jan. 21. 13:41
21/53 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy minden rendbe jött. :) Jó, hogy van, aki érted és a te jövődért aggódik. :) Sok sikert a jövőben!
22/53 anonim válasza:
Ha ennyire gyáva vagy akkor előbb-utóbb nagyon ráfázol. Fogd fogd fel hogy csak te akarod a javadat és mindenki más csak a saját érdekeit nézi. Apád, anyád tesó, barátnő mindenki csak a saját önző érdekeit nézi és csak magadban bízhatsz. Apád csak a sz*r élete miatti frusztráltságát akarta leverni rajtad és te ezt hagytad. Ki kellett volna venned a kezéből a nadrágszíjat és visszaadni neki. Nem tartozol beszámolóval senkinek ezt jól jegyezd meg.
23/53 anonim válasza:
utolsó téged vágnálak pofán jól
25/53 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de teljesen jogos volt. Én is ezt tettem volna. Talán annyi módosítással, hogy szabit veszek ki és ott helyben megraklak.
Irigyellek, hogy apád így törődik veled. Az enyém sajnos magasról tett arra, hogy mit csinálok.
26/53 anonim válasza:
Kérdező, riszpekt a hozzáállásodnak. Mindenki hibázik, ez óhatatlan. Örülök, hogy tanultál belőle, és annak főleg, hogy így állsz apukádhoz.
27/53 anonim válasza:
Áprily Lajos: AZ APA
Hallgatott s némán birkóztál vele.
Most már simulnál, mint a régi gyermek.
Lázadásodnak nincs ellenfele,
s tudod már: holt apák jobban nevelnek.
28/53 anonim válasza:
Tök szimpi fiú vagy, nem is tudtam, hogy a mai tinik között is vannak normális emberek ;) Igen, valóban hihetetlen nagy hülyeség lenne feljelenteni a saját apádat azért, mert meg akar óvni, még ha nem is a legjobb módon, de minden módon... (Bezzeg az én időmben ;)) Az első látszat ellenére, apukád is rendes ember, igazi példakép lehet neked, szerencsések vagytok, hogy ilyen jó családban éltek, szeretetben. Bár mindenkinek ilyen családja lenne! Habár a verés nem megoldás, megértem apukád indokait és Te is, és klassz, hogy meg tudtátok beszélni. Szerintem többet nem fog ilyesmi előfordulni.
29/53 anonim válasza:
08:34
Gratulálok az értelmi színvonaladhoz.
30/53 anonim válasza:
#29 én pedig a tiédhez ... te az a fajta vagy ugye, akinek mindent a szájába kell rágni, csak úgy érti meg a mondanivalót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!