Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek bemutatni a barátnőmet...

Félek bemutatni a barátnőmet főleg apám miatt! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Itt ez az ünnepi szünet és szüleim felhozták, hogy elhozhatnám bemutatni a barátnőmet (ő sem lenne ellene).

Egyedül apám (60) ostobaságai zavarnak.

Most lehet egyes embereknek meg lesz a véleménye rólam, de egyszerűen szégyenlem az apámat.

Már több éve, hogy igénytelenül él és ostobaságokat csinál, főleg mikor ilyen vendéglátások vannak nálunk akkor több üveg bort megiszik és szánalmasan viselkedik.

Még felöltözni sem tud normálisan, ahogy illene.

Legutóbb testvérem hozta el a barátnőjét és egyszerűen én éreztem szégyent apám miatt. Normális ruhája nincs a munkás nadrágain kívül és még a haját sem ápolja.

Félek, hogy beégek a barátnőm előtt, legalábbis nagyobb zavarban lennék, mint amikor testvéremék itt voltak.

Én jobban szeretném elsumákolni ezt az egészet mert tudom, hogy apám nem fog normálisan viselkedni most sem.

Szerintetek mit tehetnék? Hogyan/mit adjak be a nőmnek? Mi lenne a helyes megoldás?

2013. dec. 26. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell a szülők véleményére adni.A barátnő meg ha apukával szeretne lenni,akkor legyen.De szerintem ha szeret,akkor nem apádról fog megítélni..
2013. dec. 26. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én nő vagyok de én is pont így vagyok az apámmal. Annyit tudsz tenni, hogy a barátnődet előre figyelmezteted. Mindenképpen el kell mondanod egyszer, hogy milyen az apád. Egy család sem tökéletesn, meg fogja érteni.
2013. dec. 26. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb úgyis megfogja ismerni a családodat ha komoly a kapcsolat köztetek. Inkább mond el neki előre mindent, hogy milyen, hogy mit gondolsz erről az egészről (hogy szégyellened stb) Mond el neki, hogy mire számíthat..Így a barátnődet nem éri meglepetés.. Legalábbis reménykedj hogy nem éri meglepetés..

Az én párom felvilágosított, hogy az apja milyen, mire számítsak. Úgy mentem első alkalommal családi ebédre, hogy azt hittem felkészültem rá. Az apja ebéd végén úgy leitta magát, hogy bizony nem zavartatta magát amikor részegen a nagy tujafa cserépbe pisilt mint aki a wc-n van.. Mindezt a nappaliban ahol legalább 8 ember ebédelt..

Oké, elismertem, hogy egy idióta apja van, és ennyi..Attól még a páromat nagyon szeretem, csak hát az apjával való találkozást lehető legminimálisabbra csökkentettük..

2013. dec. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!