Mit csináljak, ha apám lenézi a barátnőmet? 17/F
Mivel ők amolyan "egyszerű" falusi család, mi meg városi "értelmiségiek".
Szegény lány is megveti egyébként a környezetét, és akar kezdeni valamit az életével...
Minden szegény akar, csak tudod ne a másikon keresztül
Apád arra akar rávezetni hogy tudj mértéket tartani és ne csak kolonc legyen a nyakadon a nőd
20/F
Meg például amikor étterembe vagy valahova elmegyünk akkor is mindig ő akar fizetni...
Amúgy apám mindig is lenézte az egyszerű embereket édesanyám óta (aki szintén falusi családból származott), mivelhogy neki is megmondta a nagypapám hogy nem lesz jó vége... és tényleg ráfáztak egymásra anyukámmal később, de ez már másik történet :)
Szép kis hozzáállás kedves "belőlem nem szipolyozna ki semmit".
Hát te is apádra ütöttél fiam, csak kár, hogy nem nagyobbat!
Szerintem azért mert apukádnak nem jött össze és olyas valakit választott, aki nem illett mellé, még nem kell ekkora különbséget tenni egy városi és egy falusi család között.
Szerintem sok egyszerű falusi család értelmesebb, mint a városi értelmiségi.
Elég szomorú, hogy vannak akik ezt gondolják. Elég szűk látókörre vall. Én az ilyen embert nem sorolom az "értelmiségihez", szimplán sokat tanult.
(Mondom én ezt városiként, úgy hogy a párom falusi családból származik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!