Mit csináljak, ha apám lenézi a barátnőmet? 17/F
Mivel ők amolyan "egyszerű" falusi család, mi meg városi "értelmiségiek".
Szegény lány is megveti egyébként a környezetét, és akar kezdeni valamit az életével...
tudod, azt szokás mondani, hogy a származásáról senki nem tehet. Arról már igen, hogy milyen emberré válik.
Tudod hány ember küzdötte fel magát a semmiből és lett értelmes, intelligens ember?
Ha a lány ez ellen tenni akar, és tesz is, akkor semmi probléma.
Édesapád megtanulhatná, hogy egy embert a viselkedése és a nemakarása miatt nézhetünk le maximum, de azt, hogy milyen családból származik, azért nem..
Arra azért ügyelj, hogy ne "csakazértis" kapcsolat legyen. Hoigy na, majd én megmutatom apámnak, hogy nem félek tőle, meg hogy a falusi lányka sokkal szebb és jobb, stb. Aztán még arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy sokszor amig fiatal valaki, addig forrrradalmian gondolkodik, aztán, ahogy telnek az évek, egyre jobban a szülőktől hozott minta érvényesül.Különösen az első gyerekkel szokott így lenni. Aki első gyerek a családban, annak rendszerint a szülők mintájának követése valami belső igény, nem tudom miért, de figyeld meg az ismeretségi körödben, hogy így van. Ha véletlenül te is első gyerek vagy, akkor bizonny nagy koppanás lehet..
Több eszem van, minthogy dacból tegyek bármit :))) Most is sokmindenben követem apámat, sokmindenben nem értek vele egyet...
tudod, azt szokás mondani, hogy a származásáról senki nem tehet. Arról már igen, hogy milyen emberré válik.
Tudod hány ember küzdötte fel magát a semmiből és lett értelmes, intelligens ember?
Ha a lány ez ellen tenni akar, és tesz is, akkor semmi probléma.
Édesapád megtanulhatná, hogy egy embert a viselkedése és a nemakarása miatt nézhetünk le maximum, de azt, hogy milyen családból származik, azért nem..
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
Én is pont ezt hoztam fel érvnek, erre mondta, hogy persze vannak kivételek meg minden, de hogy honnan jön az befolyásolja mindenkinek a jövőjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!