Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha apám nem szeretne annyira...

Ha apám nem szeretne annyira akkor a barátnőmet se szeretné?

Figyelt kérdés

Kicsit fura a kérdés, de elgondolkodtam rajta. Apám kicsit olyan magának való ember, annyira sosem foglakozott velem, most is elvagyunk, nem vagyunk rosszban, de túl jóban sem. Csak olyan semleges dolgokról beszélünk. Én mindig is úgy voltam vele, hogy különösebben nem is szeret.

1.5 éve van egy barátnőm, aki sokat van nálunk, többet van itt, mint otthon. És apám nagyon rendes vele. Ha pl én dolgozok és barátnőm még itt van akkor hoz neki a pékségből kaját meg ilyesmi, sok ilyen dolgot tudnék sorolni, úgy bánik vele mint a húgommal.

És elgondolkodtam rajta, hogy ha annyira nem szeretne apám akkor a barátnőmet se szeretné vagy nincs összefüggés?

25/F

2013. júl. 18. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés. Kedveli a barátnődet, és ennyi..
2013. júl. 18. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden szülő izgul, hogy a gyereke majd milyen párt választ magának. Gondolom apukád örül, hogy helyes lány a barátnőd, megnyugodott a választásodban.
2013. júl. 18. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igenis van összefüggés, ha téged nem szeretne annyira, akkor a barátnőd felé sem érdeklődne különösebben.

Szerintem inkább az a helyzet, hogy feléd nem tudja annyira kimutatni a szeretetét.

2013. júl. 18. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. Én pl. nagyon szeretem a lányomat, de a férjét nem, mert sokszor nagyon csúnyán viselkedik vele. A fiamat is nagyon szeretem, és a menyemet is, mert ő viszont nagyon aranyos és kedves. Tehát szerintem meghatározó , hogy milyen a gyerekemmel a házastársa (barátnője, barátja). Ha szereti a gyerekemet, és a gyerekem is őt, akkor én is szeretem.
2013. júl. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!