Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miatt nem járok bulizni....

Apám miatt nem járok bulizni. Ti mennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Budapesten lakunk, apukám egész éjjel taxizik, főleg bulikból visz fuvarokat.

Nos én nem akarok szórakozóhelyre járni, csak mondjuk iszogatni kicsit a Margitszigeten, na de ott is bármikor felbukkanhat és megláthat.

Sehova sem merek menni, nehogy meglásson éjszaka.. Az alkohol szinte tabu nálunk, meg mindig elmondja, mikor megyek valahova, hogy nehogy meglásson az árokban fetrengeni (több eszem van ennél amúgy).

Szóval ti mennétek a helyemben?..

19/L

2013. júl. 16. 12:51
1 2
 1/11 Császár Elisabeta válasza:
20%
Hány éves vagy????
2013. júl. 16. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Házibulik? Oda csak nem megy már :D
2013. júl. 16. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Most akkor buliznod nem szabad, vagy innod?
2013. júl. 16. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:

az elsőnek:

19/L - vagyis 19 éves lány :D

Amúgy megértem a papádat, de ettől függetlenül ne zárkózz be a négy fal közé, fiatal vagy, élned is kell, nyugodtan menj bulizni. Ha egyszer-kétszer találkozol is vele az éjszaka folyamán, legalább meggyőződik arról, hogy jól nevelt téged, és nem kell attól tartania, hogy az árokban lát majd fetrengeni.

2013. júl. 16. 13:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Szabad bulizni is, meg inni is, nem mondják meg, hogy hova mehetek és hova nem. Csak azt mondják, hogy ne lássalak az árokban fetrengeni például.

Egyszer voltam szilveszterezni és akkor összefutottam apával, elég ciki volt, mert szerintem látszott rajtam, hogy becsiccsentettem.

Házibulira esély sincs, 1 barátnőm van, illetve van a párom.. :)

2013. júl. 16. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az arokban akarsz fetrengeni? Nem. Akkor meg? Apad ennyit kert csak.
2013. júl. 16. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért az árokban fetrengés és az iszogatás között van különbség, ha tudsz mértéket tartani, akkor nem lesz gond.
2013. júl. 16. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Igyál mértékkel. Amúgy meg kikkel akarsz akkor inni? Bulizni meg lehet alkohol nélkül is!
2013. júl. 16. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Faterod nagy forma lehet :D

Amúgy a te helyedben simán eljárnék, elég nagy azért Pest hogy ne kapjon el pláne este

Ha hiányzik neked a piálás akkor menjél, csak ne vidd túlzásba

21/F

2013. júl. 16. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
De hiszen ez szuper! Ne igyál többet két pohárnyinál, és vitesd haza magad apuddal.
2013. júl. 16. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!