Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ruhában mennétek bulizni?

Milyen ruhában mennétek bulizni?

Figyelt kérdés

Az is érdekelne, h ált milyenben jártok, és az is h az én helyemben mit vennétek fel.

Szóval, az a helyzet, h nem vagyok nagy bulizós, de egy srác mondta, h hétvégén menjek el egy buliba.(Am az a srác, akibe bele vagyok zúgva).1x látott cicagatyában, és azt mondta, h jól nézek ki, bár kissé szokatlan.(Ált farmer+póló összeállítást hordok, és nem is igazán szeretem a cicámat).Ti mit vennétek fel?Főleg az érdekelne, h milyen cipővel.

2010. szept. 15. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
mi az a ruha?
2010. szept. 15. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, milyen buli, ha házibuli, akkor oda ne öltözz ki szerintem annyira. Viszont ha disco vagy egyéb szórakozóhely, akkor oda már igen. Mutatok pár ruhát amit én felvennék buliba.(némelyikhez szebb alak kell, mint amilyen nekem van, de hátha neked jó :) )

Felsőrész:

[link]

[link]

[link]

(ezek pl fekete szatén nadrággal, vagy sima farmerral)

Ruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(bár ezek a ruhák inkább alkalmibbak)

Blúzok:

Itt az első oldalról 1-2 kivétellel nekem mindegyik bejön: [link]

Tunika:

[link]

[link]

Most nem tudok többet linkelni, mert valami baj lett az oldallal, de remélem azért meg lehet majd nyitni a linkeket. 17/l

2010. szept. 15. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2010. szept. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!