Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy még kiskorú...

Normális, hogy még kiskorú vagyok, és anyám szerint magamat kéne ellátnom?

Figyelt kérdés

A szüleim mindketten korán reggel elmentek, egész nap nem volt itthon semmi kaja, egy szelet kenyér sem. Mikor hazaért anyám (mellesleg egész nap ruhákat vásárolt, meg nagymamámnak vásárolt be) hogy egy szelet kenyér sincs itthon, legalább azt hozhatott volna (mert egy morzsányi kaját képtelen nekem hozni, ha nem szólok). Erre ő és a bátyám leordították a fejem, hogy mekkora életképtelen sz*r vagyok, meg semmirekellő, mert rám főzni kell, és nem bírom magamat ellátni. (Mert a család nagyrésze diétázik, és ők maguknak meg egymásnak megcsinálják/megveszik a kaját) Folyamatosan ez megy. Amúgy egy forintom sincsen, hogy vegyek belőle bármit, általában ha már napok óta nem eszek, a barátom hoz nekem otthonról. Ha egyszer egy héten vesznek 1 kiló mirelit sültkrumplit, csak azt eszek majonézzel reggel-délben-este amíg el nem fogy, mert nincs más.

Aztán ha a fejükhöz vágom, hogy körülbelül éhezek, akkor leordítanak, hogy én semmit sem segítek itthon... Igaz hogy nem takarítok éjjel-nappal, de el szoktam indítani a mosógépet, kipakolni a mosogatógépből, elpakolok magam után (meg sokszor mások után) a konyhában, szóval nem csinálok nekik semmi plusz munkát...

Mit csináljak? :( 17/L

2013. dec. 20. 18:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
57%

a éhes lennél megennéd...

tehát, csak hisztis vagy...

azt senki nem írta hogy normális.. egyik válaszadó sem...

Nekem furcsa mód jó a kapcsolatom a szüleimmel, és a tesómmal, (én speciel nem szeretem a rizskochot, mégis mindig én csinálom, mert a tesóm azt mondja, "úúúúgy ennéééék" pedig nem is élek velük)

Tehát gyanítom nem CSAK a szüleid hibája ez a helyzet...

én tudom, hogy ha éhes az ember,akkor sok mindent megeszik, amitől máskor hányingere lenne...(voltam kolis 0 zsebpénzzel, és menzás kajával)

Te még sosem voltál igazán éhes

2013. dec. 21. 11:11
 42/46 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem a problémádat. Azt írtad, nem hoznak kaját, ha nem szólsz. Van egy nagyon egyszerű megoldás: szólj! Nem nyávogni kell, hogy éheztetnek, hanem kinyitni a szádat és normális hangnemben kérni, hogy anya, légy szíves, hozz ezt/azt a boltból.

Ha nem akarsz szólni, még mindig van másik lehetőséged: diákmunka, bébiszitterkedés, korrepetálás stb. Máris lesz pénzed, rögtön mehetsz vásárolni magadnak olyan kaját, amilyet akarsz.

Tudod, azért hord le mindenki, mert látszik a kérdéseden és a válaszaidon, hogy csak kifogásokat keresel mindenre, azt várod, hogy a válaszolók sajnáljanak, hogy milyen nehéz sorsú gyerek vagy. Ha tényleg tenni akarnál valamit, tennél is, de te csak sajnáltatod magad. Ha annyira éhezel, menj a gyermekvédelemhez, intézetbe raknak, ott majd nem fogsz éhezni.

2013. dec. 21. 12:07
 43/46 anonim ***** válasza:
90%

Királylány!

Tudom, hogy "borzasztóak" a szüleid, és még a kaját is sajnálják tőled.

De bármiben lefogadom, hogy ennek ellenére "okos-telefonod" van?!

2013. dec. 21. 16:31
 44/46 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmad nincs róla, milyen éhesnek lenni. Nem kívánom, hogy megtudd, de összetennéd a kezed a csirkemellért és a diétás palacsintáért, elhiheted!
2013. dec. 21. 17:03
 45/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem kapsz heti zsebpénzt? Abból tudnál kaját venni.

Az én szüleim azokat az Update Norbis vackokat esznek. Hát abból én se eszek egy falatot sem, nem bírom az édesítő ízét, ráadásul még fosat is....

2013. dec. 21. 19:11
 46/46 anonim ***** válasza:

ha a répa meg a majonéz alap az már egy majonézes sali

ha ne adj isten van pár szem kumpli vagy

száraz kenyér ohhh minő különlegeség rögtön egy laktató sali lesz

tuti hogy te még sose voltál éhes...

2016. jún. 26. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!